ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Όρισε τρία ματς της Μπούρσασπορ σε διάστημα 48 ωρών!

Euroleague: Όρισε τρία ματς της Μπούρσασπορ σε διάστημα 48 ωρών!

Euroleague: Σε μια απίστευτη ανακοίνωση προχώρησε η διοργανώτρια αρχή ορίζοντας δυο εξ αναβολής αγώνες ομάδας του Eurocup την ίδια μέρα και συνολικά τρία σε διάστημα 48 ωρών!

Έστω κι αν έγινε προφανώς λάθος δεν παύει να αποδεικνύει ότι στην Euroleague τα... έχουν χάσει τελείως! Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής στις 22 Δεκεμβρίου, η Μπούρσασπορ θα έπρεπε να παίξει τόσο με τον Προμηθέα στην Πάτρα, όσο και με τη Ναντέρ στην Προύσα!

Μάλιστα, τα δύο ματς όπως αναφέρει η ECA θα ξεκινήσουν με μια ώρα διαφορα! Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση του «Δ. Τόφαλος» είχε ώρα έναρξης τις 18:00, ενώ για μια ώρα αργότερα (19:00) ορίστηκε το ματς στην Τουρκία!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ναντέρ είναι τυπικά γηπεδούχος στο ματς, ωστόσο οι δυο ομάδες συμφώνησαν το ματς να γίνει στην Προύσα κι αυτό γιατί την επόμενη ημέρα (23/12) θα δώσουν και το δεύτερο τους ματς! Αυτό θα γίνει κανονικά στην έδρα της Μπούρσασπορ, η οποία δηλαδή θα έπρεπε να δώσει τρία ματς σε δύο ημέρες!

Λίγη ώρα αργότερα κι αφού στη Euroleague κατάλαβαν την... γκάφα τους, ενημέρωσαν ότι η αναμέτρηση Προμηθέας-Μπούρσασπορ θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Οι ορισμοί των εξ αναβολής αγώνων του Eurocup

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λινού στο Newsbomb.gr: Σημαντικό το πότε θα έρθει το εμβόλιο - Ανοσία με εμβολιασμό άνω του 70%