ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τόσα χρήματα θα παίρνει για κάθε λεπτό στο παρκέ! (photo+video)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τόσα χρήματα θα παίρνει για κάθε λεπτό στο παρκέ! (photo+video)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο «Greek Freak» έμεινε πιστός στους Μπακς, με τους οποίους υπέγραψε supermax συμβόλαιο που είναι και το μεγαλύτερο στην ιστορία του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης αποφάσισε να μείνει στο Μιλγουόκι και να παλέψει ώστε να οδηγήσει τα «Ελάφια» στη Γη της Επαγγελίας, κάτι φυσικά που μόνο εύκολο δεν θα είναι με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Οι Μπακς για να κρατήσουν τον ηγέτη τους προσέφεραν τα περισσότερα χρήματα που μπορούσαν σε πρόωρη επέκταση. Συγκεκριμένα, ο Αντετοκούνμπο θα λάβει 228.200.000 δολάρια τα επόμενα πέντε χρόνια.

Στο ΝΒΑ που αρέσκονται σε τέτοιες... έρευνες ανέλυσαν το συγκεκριμένο ποσό λίγο παραπάνω, υπολογίζοντας μέχρι και τα χρήματα που θα παίρνει ο «Greek Freak» ανά λεπτό παρουσίας του στο παρκέ. Συγκεκριμένα, βάσει του νέου συμβολαίου του θα λαμβάνει 11.600 δολάρια για κάθε 60'' που θα αγωνίζεται.

Χωρίς αμφιβολία το νέο συμβόλαιο αποτελεί μια επιβράβευση για τον Γιάννη, ο οποίος από τα Σεπόλια έφτασε μέχρι την κορυφή του ΝΒΑ, όπου αναδείχθηκε σε back-to-back MVP. Πλέον, είναι έτοιμος να παλέψει για ένα πρωτάθλημα, αλλά κι ένα μετάλλιο με την Εθνική.

Η... ανάλυση των χρημάτων που θα πάρει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο@espn

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.155 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 78 θάνατοι σε 24 ώρες - 542 οι διασωληνωμένοι