ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόμπι Μπράιαντ: Η μητέρα της Βανέσα ζητάει χρήματα για το babysitting

Κόμπι Μπράιαντ: Η μητέρα της Βανέσα ζητάει χρήματα για το babysitting

Κόμπι Μπράιαντ: Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό! Η πεθερά αδικοχαμένου σταρ του ΝΒΑ, ζητάει από την κόρη της, Βανέσα, χρήματα για τα 18 χρόνια που πρόσεχε τα παιδιά της οικογένειας.

Ο θάνατος σκορπάει θλίψη και θρήνο στην οικογένεια που χάνει κάποιον αγαπημένο της, ωστόσο όταν υπάρχουν στη μέση πολλά χρήματα, τότε πολλοί δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην οικογένεια του αδικοχαμένου, Κόμπι Μπράιαντ.

Ένα χρόνο μετά τον τραγικό θάνατο του «σταρ» του ΝΒΑ και της κορούλας του, Τζίτζι, η μητέρα της Βανέσα Μπράιαντ, Σοφία Ουρμπιέτα Λέιν κατέθεσε μήνυση στην ίδια της την κόρη, ζητώντας χρήματα για το babysitting που έκανε στα εγγόνια της!

Συγκεκριμένα, ζητά 96 δολάρια την ώρα καθώς όπως υποστηρίζει πρόσεχε για 12 ώρες την ημέρα τα παιδιά της οικογένειας Μπράιαντ για διάστημα 18 ετών! Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Κόμπι της είχε υποσχεθεί πριν πεθάνει ότι θα της δώσει χρήματα για τη βοήθεια της.

Μετά τη μήνυμα 48 σελίδων που δέχθηκε από τη μητέρα της, η Βανέσα Μπράιαντ τόνισε στους LA Times ότι: «Η αλήθεια είναι πως περιστασιακά πρόσεχε τα μεγαλύτερα παιδιά μου όταν αυτά ήταν βρέφη», για να συμπληρώσει: «Ακόμη και μετά την... προδοσία της συνέντευξης που έδωσε και έλεγε τι την έβγαλα από το σπίτι που είχα αγοράσει, σκέφτηκα να την βοηθήσω. Να της δίνω ένα ποσό κάθε μήνα για το υπόλοιπο της ζωής της. Δεν το εκτίμησε. Επικοινώνησε μαζί μου, μέσω εκπροσώπων και ζήτησε $5 εκατομμύρια, ένα σπίτι και ένα πολυτελές αμάξι».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Πρωταθλήτριες» Αττική και Θεσσαλονίκη