ΜΠΑΣΚΕΤ

AEK: Μεγάλο πλήγμα με Ζήση – Νοκ άουτ με Παναθηναϊκό

AEK: Μεγάλο πλήγμα με Ζήση – Νοκ άουτ με Παναθηναϊκό

ΑΕΚ: Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία την «Ένωση», η οποία θα έχει σημαντικές απουσίες στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Με προβλήματα θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της το 2021 η ΑΕΚ καθώς μετά τον τραυματισμό του Μάρκους Σλότερ, πρόβλημα προέκυψε και με τον Νίκο Ζήση.

Ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» υπέστη θλάση αριστερού δικεφάλου και ξεκίνησε ήδη πρόγραμμα αποκατάστασης. Σύμφωνα με την ενημέρωση του Ιατρικού Επιτελείου της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, θα παρακολουθείται καθημερινά, ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ ρίχνεται στα... βαθιά με το «καλημέρα» στο νέο έτος, καθώς το Σάββατο (2/1) θα υποδεχθεί τον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ, την Τρίτη (5/1) δοκιμάζεται στο Ισραήλ κόντρα στη Χάποελ Χολόν και την επόμενη Κυριακή (10/1) θα παίξει με τον Παναθηναϊκό.

Τόσο ο Μάρκους Σλότερ, όσο κι ο Νίκος Ζήσης αναμένεται να απουσιάσουν από τους παραπάνω αγώνες, προκαλώντας «πονοκέφαλο» στον Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος θα στερηθεί δύο εκ των πιο έμπειρων παικτών του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυξήσεις στις συντάξεις έως και 173 ευρώ το μήνα - Τι αλλάζει για τον ΟΓΑ