ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Νέα αρχή με Κάτας ο Παναθηναϊκός, για τέταρτη σερί νίκη ο Ολυμπιακός (photos)

Euroleague: Νέα αρχή με Κάτας ο Παναθηναϊκός, για τέταρτη σερί νίκη ο Ολυμπιακός (photos)

Euroleague: Ημέρα με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον η σημερινή (15/1), καθώς αγωνίζονται τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο κι ο Ολυμπιακός.

Οι «πράσινοι» δοκιμάζονται στην έδρα της Φενέρμπαχτσε, ενώ αμέσως μετά οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τη Βιλερμπάν.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε σε μια νέα εποχή μετά την πρόσληψη του Όντεντ Κάτας, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία. Το «τριφύλλι» προέρχεται από τη νίκη επί της Βιλερμπάν και θέλει να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών.

Το έργο του, όμως, μόνο εύκολο δεν είναι καθώς η Φενέρ είναι φορμαρισμένη και μετράει τέσσερις σερί νίκες. Επίσης, δεν λείπουν τα προβλήματα καθώς ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναμένεται να είναι και πάλι εκτός, ενώ ενοχλήσεις στον αστράγαλο έχει ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος.

Εικόνες από το ματς του πρώτου γύρου

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του είναι ξεκάθαρα το φαβορί κόντρα στη Βιλερμπάν, όπου θα επιδιώξει να πάρει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του, κάνοντας άλλο ένα καθοριστικό βήμα προς τα playoffs.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει ξανά στη διάθεση του τον Άαρον Χάρισον, ο οποίος επιστρέφει, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Χασάν Μάρτιν. Η γαλλική ομάδα δεν είναι στα... καλύτερη της και μετράει τέσσερις διαδοχικές ήττες.

Εικόνες από το τελευταία ματς του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι

Η ώρα και το κανάλι

Ο αγώνας Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports1HD, ενώ το Ολυμπιακός – Βιλερμπάν θα κάνει τζάμπολ στις 21:30 και θα μεταδοθεί κι αυτό από το Novasports1HD. Εσείς μπορείτε να σχολιάσετε την εξέλιξη των αγώνων μέσα από τα Live Chat του Onsports.gr.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (15/1)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπαρτσελόνα (19:00)

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης - Ζαλγκίρις Κάουνας (19:00)

Φενερμπαχτσέ - Παναθηναϊκός (19:00)

Ολυμπιακός - Βιλερμπάν (21:30)

Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης (21:30)

Βαλένθια - Ερυθρός Αστέρας (22:00)

Η βαθμολογία

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Τα πρώτα λόγια της 17χρονης μετά τον εντοπισμό της