ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: Έκανε... κηδεία στο γόνατο του! - Για να ξορκίσει το κακό (video)

NBA: Έκανε... κηδεία στο γόνατο του! - Για να ξορκίσει το κακό (video)

ΝΒΑ: Σε μια απίστευτη κίνηση προχώρησε ο Βίκτορ Ολαντίπο, ο οποίος για να αφήσει μια και καλή πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό που είχε κήδευε το γόνατο του.

Ο παίκτης των Ρόκετς είχε τραυματιστεί σοβαρά στο δεξί γόνατο του στις 26 Ιανουαρίου 2019 και χρειάστηκε έναν χρόνο για να επιστρέψει τελικά στο παρκέ.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, για να συνέλθει ψυχολογικά οργάνωσε μέχρι και... κηδεία στο γόνατο του, με τη βοήθεια του πάστορα, Έρικ Τόμας. «Η λειτουργία έγινε για να πει αντίο στη σκέψη του τραυματισμού» αναφέρει χαρακτηριστικά το ESPN.

Ο ίδιος τόνισε από την πλευρά του ότι: «Μολονότι ένιωθα καλύτερα, το μυαλό μου με έκανε διστακτικό και σκεφτόμουν τον τραυματισμό μου, κάτι που ήταν μία άσχημη συνήθεια. Αποφάσισα έτσι να θάψω τον τραυματισμό μου ώστε να συνειδητοποιήσω ότι γιατρεύτηκα και είμαι πιο δυνατός από πριν. Αυτό μου έδωσε δύναμη για να παίξω καλύτερα και να μην σκέφτομαι το πόδι μου».

Μάλιστα, λόγω του κορονοϊού ο Ολαντίπο πραγματοποίησε την τελετή μέσω ZOOM και κατά τη διάρκεια της έγραψε ορισμένα πράγματα σε ένα χαρτί, το οποίο έθαψε σπίτι του. Μεταξύ άλλων σε αυτό έγραφε...

«Σήμερα θάβω ό,τι έχει σχέση με τον κομμένο τετρακέφαλο. Το θάβω και αφήνω πίσω τα πάντα. Αφήνω πίσω αυτό τον τραυματισμό και ό,τι έγινε, όπως και το γεγονός ότι ήμουν ένας από τους τρεις ανθρώπους που υπέστησαν ποτέ τέτοιο τραυματισμό και τον αρνητισμό που φέρνει το γεγονός ότι ήμουν ο νεότερος που το έπαθε. Αφήνω πίσω την σκέψη ότι το γόνατό μου δεν είναι αρκετά δυνατό για να κάνω ό,τι θέλω παίζοντας μπάσκετ. Το αφήνω πίσω και ελπίζω να είμαι αρκετά δυνατός για να γίνω All Star».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ολοταχώς για σκληρό lockdown στην Αττική – Τα έκτακτα μέτρα που έρχονται