ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: «Βομβάρδισε» ο Παναθηναϊκός, εφτάψυχη η ΑΕΚ – Βαθμολογία και στιγμιότυπα (vids+pics)

Basket League: «Βομβάρδισε» ο Παναθηναϊκός, εφτάψυχη η ΑΕΚ – Βαθμολογία και στιγμιότυπα (vids+pics)

Basket League: Δείτε τα στιγμιότυπα από τους αγώνες του Σαββάτου (13/3) για την 17η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ιωνικός Νικαίας αποδείχθηκε ιδιαίτερα σκληρός αντίπαλος και για τρία δεκάλεπτα έδβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος φόρτσαρε στο φινάλε κι επικράτησε 98-74.

Πρωταγωνιστές του «τριφύλλιού» ήταν οι Τι Τζέι Μπρέι και Μάριο Χεζόνια, οι οποίοι «βομβάρδισαν» το αντίπαλο καλάθι, μετρώντας συνολικά 10 τρίποντα! Ο Αμερικανός γκαρντ είχε 20 πόντους με 7/11 σουτ, ενώ ο Κροάτης φόργουορντ στο ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα μέτρησε 16 με 5/11.

Με buzzer-beater του Κιθ Λάνγκφορντ, η ΑΕΚ έκαμψε στην παράταση (87-85, 74-74κ.α.) την αντίσταση του ΠΑΟΚ, έπειτα από ένα τρομερό ματς στην Πυλαία. Ο Αμερικανός γκαρντ για ακόμα ένα ματς ήταν άστοχος (βλ. 3/12 σουτ), ωστόσο όταν η μπάλα «έκαιγε» έδειξε ότι παραμένει ένας τρομερά ποιοτικός παίκτης που έχει την ικανότητα να κάνει τη διαφορά, ακόμα και στα 38 του.

Ο Λάνγκφορντ σημείωσε κρίσιμους πόντους, αλλά κυρίως ήταν αυτός που ανέλαβε την τελευταία επίθεση στο έξτρα πεντάλεπτο και με buzzer-beater δίποντο έδωσε μια μεγάλη νίκη στην εφτάψυχη ΑΕΚ, η οποία για ακόμα ένα ματς έδειξε ότι δεν... καταλαβαίνει από απουσίες. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρα από τους Ζήση, Γκίκα, Μορέιρα και Γιάνκοβιτς, έχασε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και τους Σλότερ, Μόουζες.

Εικόνες από τα ματς

Παναθηναϊκός - Ιωνικός Νικαίας 98-74

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 85-87 (74-74κ.α.)

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της Κυριακής (14/3)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.512 νέες μολύνσεις, 545 διασωληνωμένοι και 52 νέους θανάτους ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ