ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: «Ελπίζουμε να μην χρειαστούμε ξένους διαιτητές στο μπάσκετ»

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Basket League: Στον ΠΑΟΚ είναι έξαλλοι από τη διαιτησία της αναμέτρησης με την ΑΕΚ και πήρε επίσημα θέση, μέσω της απολογιστικής ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης γνώρισε την ήττα στο ΟΑΚΑ κι αποκλείστηκε, ωστόσο «φωνάζει» για το αντικανονικό κόψιμο του Μέικον στον Λοβ, για την οποία πάντως αποφάσισε να μην καταθέσει ένσταση.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μέσω ανακοίνωσης έκανε έναν μικρό απολογισμό, ενώ στο υστερόγραφο άφησε αιχμές για τη διαιτησία, αναφέροντας ότι «Ελπίζουμε να μην χρειαστεί και στο μπάσκετ να φέρουμε ξένους διαιτητές».

Αναλυτικά...

«Αγαπητοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, συνοπαδοί μας! Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την απίστευτη στήριξη σας την φετινή χρονιά, στήριξη σε όλα τα επίπεδα και ηθικά και υλικά.

Καταφέραμε όλοι μαζί με την απόλυτα πετυχημένη ΑΜΚ να κάνουμε το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ την πρώτη ομάδα λαϊκής βάσης στην Ελλάδα. Ήσασταν μακριά μας, αλλά σας νιώθαμε πάντα δίπλα μας. Ελπίζουμε του χρόνου να σας έχουμε όλους κοντά μας.

Ευχαριστούμε πολύ όλο το αγωνιστικό τμήμα με πρωτεργάτη τον κόουτς Αριστείδη Λυκογιάννη και τους βοηθούς του Στάθη Νεραντζάκη και Μπάμπη Καραΐσκο, τον GM Νίκο Σταυρόπουλο, τον TM Μιχάλη Γιαννακίδη καθώς και όλο το Staff της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε πάνω από όλα τους παίκτες μας που υπερέβαλλαν εαυτούς, που έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους και έδειξαν πάθος, σαν αυτό που πρέπει να έχεις όταν φοράς την ασπρόμαυρη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος.

Σας ευχαριστούμε όλους και σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας με πρώτο στόχο την εξυγίανση, για να να φτάσει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ξανά εκεί που της αρμόζει.

ΥΓ. Ελπίζουμε να μην χρειαστεί και στο μπάσκετ να φέρουμε ξένους διαιτητές».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Καλό ταξίδι αγάπη μου»: Η συγκινητική ανάρτηση του συζύγου της Καρολάιν