ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Η ώρα της στέψης έφτασε! - Η ώρα και το κανάλι του Μπαρτσελόνα – Αναντολού Εφές

Euroleague Ευρωλιγκα

Euroleague: Μπαρτσελόνα και Αναντολού Εφές κοντράρονται στον μεγάλο τελικό του Final Four της Κολωνίας με έπαθλο τον τρόπαιο της πρωταθλήτριας.

Χρειάστηκε να διανύσουμε 173 αγώνες σε δύσκολη, ελέω πανδημίας, σεζόν για να φτάσουμε σε αυτό εδώ το σημείο! Στον αγώνα που θα κρίνει ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο. Στον μεγάλο τελικό, η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές.

Οι «μπλαουγκράνα» επιστρέφουν σε τελικό Euroleague μετά από 11 χρόνια και την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής το 2010, ενώ η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ψάχνει το «παρθενικό» τρόπαιο της ιστορίας της.

Οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα παλέψουν για την τρίτη «κούπα» της στο θεσμό (2003, 2010), με τον Λιθουανό τεχνικό να θέλει να γίνει ο τέταρτος της λίστας με τους τροπαιούχους ως παίκτης και ως προπονητής.

Στον «μικρό» τελικό, η Αρμάνι Μιλάνο θα τεθεί αντιμέτωπη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη.

Η ώρα και το κανάλι

Ο τελικός Μπαρτσελόνα - Αναντολού Εφές θα ξεκινήσει στις 21:30, ενώ νωρίτερα (18:30) θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας για την τρίτη θέση, ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Αρμάνι Μιλάνο. Αμφότερα τα ματς θα έχουν τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports1HD

Οι δηλώσεις πριν τον τελικό

Οι προπονητές

Οι παίκτες

Οι συγκλονιστικοί ημιτελικοί

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στα Χανιά: Οι δραματικές καταθέσεις των συμμαθητών της 11χρονης Ιωάννας