ΜΠΑΣΚΕΤ

ΝΒΑ: Ο θρυλικός Τζον Στόκτον κατά των εμβολίων - «Δεν είναι ο ιός που μας κλέβει την ευκαιρία»

ΝΒΑ: Ο θρυλικός Τζον Στόκτον κατά των εμβολίων - «Δεν είναι ο ιός που μας κλέβει την ευκαιρία»

Σάλος στο ΝΒΑ, καθώς ο θρύλος των Γιούτα Τζαζ και της Dream Team, Τζον Στόκτον συμμετείχε σε καμπάνια κατά του εμβολιασμού για τον κορονοϊό.

Ένας από τους κορυφαίους πασέρ στην ιστορία της κορυφαίας λίγκας συμμετείχε σε ένα βίντεο, όπου τίθενται ερωτήματα, όπως «λειτουργούν πράγματι οι μάσκες;» ή «πώς θα ξέρουμε πραγματικά ότι ένα εμβόλιο κατά του Covid-19 είναι ασφαλές;».

Ο Στόκτον, ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του ως ο πρώτος πασέρ στην ιστορία του ΝΒΑ, αναφέρει ότι: «Δεν είναι ο ιός που μας κλέβει την ευκαιρία, αλλά οι άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις και λένε "όχι, όχι, φοβόμαστε πολύ και θα κατεβάσουμε ρολά. Μείνετε στο σπίτι και να είστε προσεκτικοί". Τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου ακούνε αυτά τα πράγματα και τα δέχονται ως αλήθεια, όταν εγώ ξέρω έπειτα από έρευνα που έκανα ότι αυτό δεν ισχύει».

Επίσης, κάνει αναφορές και στο μπάσκετ, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι:«... θα ήταν έγκλημα για το μπάσκετ αν δεν βλέπαμε τον επόμενο Στεφ Κάρι λόγω των περιορισμών που μας έχουν επιβληθεί για τον κορωνοϊό».

Ο Στόκτον είναι ένας ζωντανός θρύλος του ΝΒΑ κι ιδιαίτερα αγαπητός, ωστόσο όπως αναφέρουν αρκετά ΜΜΕ με την απόφαση του να λάβει μέρος στην καμπάνια κατά του εμβολιασμού «απογοήτευσε πολλούς από τους φαν του».

Τζον Στόκτον
Όπως αναφέρουν αρκετά ΜΜΕ με την απόφαση του να λάβει μέρος στην καμπάνια κατά του εμβολιασμού «απογοήτευσε πολλούς από τους φαν του».newsweek.com

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Στον εισαγγελέα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με αλεξίσφαιρο και δρακόντεια μέτρα