ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αγωνία στους Μπακς για τον τραυματισμό του - «Τον άκουσα να ουρλιάζει»

Γιάννης Αντετοκούνμπο τραυματισμός
AP PHOTO

Με κομμένη την ανάσα περιμένουν οι Μιλγουόκι Μπακς τις εξετάσεις που θα δείξουν το μέγεθος του τραυματισμού του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Από τον τρομακτικό τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο σημαδεύτηκε ο τέταρτος τελικός της Ανατολής στο ΝΒΑ ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς και τους Ατλάντα Χοκς.

Επτά λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου ο Έλληνας φόργουορντ σηκώθηκε για να κόψει το κάρφωμα του Κλιντ Καπέλα αλλά η προσγείωση του έκοψε την ανάσα σε όλους.

Το αριστερό γόνατο του Γιάννη Αντετοκούνμο τεντώθηκε υπερβολικά με αρκετούς να φοβούνται ότι ο «Greek Freak» μπορεί να έχει υποστεί μεγάλη ζημιά.

«Δεν είναι καλό αυτό που συνέβη. Δεν είναι καλό να χάνεις τον οποιονδήποτε, πολύ περισσότερο αν αυτός είναι ο καλύτερος σου παίχτης» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Πι Τζέι Τάκερ.

Όπως ανακοίνωσε ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ, η ομάδα θα μάθει περισσότερα για τον τραυματισμό του Αντετοκούνμπο μέσα στην ημέρα καθώς αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

«Θα δεχθούμε ότι μας προκύψει. Θα το αξιολογήσουμε. Έχουμε μια τρομερή ομάδα. Οι άλλοι παίχτες θα ετοιμαστούν και θα είναι έτοιμοι. Ιστορικά γνωρίζω πως είναι αδύνατο να τον κρατήσω εκτός παρκέ, μακριά από τους συμπαίκτες του και την ομάδα. Υποθέτω πως θέλει να προσπαθήσει να αγωνιστεί και αν όχι, να κάνει τους συμπαίκτες του να καταλάβουν πως είναι δίπλα τους» είπε ο κόουτς των «ελαφιών».

«Τον άκουσα να ουρλιάζει» δήλωσε από την πλευρά του ο Κρις Μίντλετον ο οποίος είδε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σφαδάζει από τους πόνους για αρκετά λεπτά μέχρι να αποχωρήσει από το παρκέ υποβασταζόμενος από τον αδερφό του, Θανάση, και μέλη της ομάδας.

«Έτσι όπως τον είδα να πιάνει το πόδι του μου φάνηκε ότι συμβαίνει κάτι πολύ άσχημο» πρόσθεσε ο Τζρου Χόλιντεϊ.

Ο τραυματισμός του Giannis έχει προκαλέσει ανησυχία σε όλο το ΝΒΑ με σημαντικούς αντιπάλους του να του εύχονται τα καλύτερα αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι ο Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους σημαντικότερους αστέρες του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζει ο Τρε Γιάνγκ, ο σούπερ σταρ των Ατλάντα Χοκς και αντίπαλος του Greek Freak στους τελικούς της Ανατολής στο ΝΒΑ.

«Στέλνω τις σκέψεις και τις προσευχές μου στον Γιάννη», έγραψε στο Twitter ο ηγέτης της Ατλάντα, που έχασε το τέταρτο ματς με πρόβλημα στον αστράγαλο και σύμφωνα με τον προπονητή του, Νέιτ ΜακΜίλαν, η συμμετοχή του στo Game 5 σε δύο μέρες θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο είδε σε ζωντανή μετάδοση και ο Λεμπρόν Τζέιμς ο οποίος και αντέδρασε άμεσα βλέποντας τις σοκαριστικές εικονες.

Για την ιστορία οι Χοκς επικράτησαν με 110-88 ισοφαρίζοντας 2-2 τη σειρά των τελικών της Ανατολής στο ΝΒΑ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εθνική Πινακοθήκη: Η διπλή ζωή του «artfreak» ελαιοχρωματιστή και ο πληροφοριοδότης που τον «έκαψε»