ΜΠΑΣΚΕΤ

Ομπράντοβιτς: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν δίπλα μας σε όλα - Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έκανε»

Ομπράντοβιτς: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν δίπλα μας σε όλα - Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έκανε»

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Για την σχέση του με τον αείμνηστο πρόεδρο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ αλλά και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μίλησε ο τεχνικός της Παρτιζάν

Συγκινητικά ήταν τα λόγια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την οικογένεια Γιαννακόπουλου και τη συμμετοχή της Παρτιζάν στο 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Αναλυτικά όσα είπε ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ:

«Καλησπέρα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό που μας κάλεσε. Για τους νέους παίκτες της ομάδας μου θα είναι μία μεγάλη ευκαιρία να δώσουν δύο σημαντικά παιχνίδια απέναντι σε ομάδες που όχι μόνο έχουν ευρωπαϊκούς τίτλους, αλλά βρίσκονται και στο κορυφαίο επίπεδο. Προσωπικά είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Οι περισσότεροι γνωρίζετε την προσωπική σχέση που είχα με τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Είναι ο άνθρωπος που δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα έκανε για μένα και για την ομάδα. Όχι μόνο μπασκετικά, αλλά σε όλες τις πτυχές της ζωής μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη που μας προσκάλεσε για να τον τιμήσουμε».

Για το τι δεν θα ξεχάσει από τον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Είναι κάτι το οποίο έχω πει πάρα πολλές φορές. Ήταν ένας άνθρωπος που πάντα προσπαθούσε να είναι δίπλα μας. Ήταν πολλά παραπάνω από πρόεδρος και τα 13 χρόνια που ήμουν εδώ αυτό ένιωθα. Δεν είχαμε σχέση προπονητή-προέδρου. Άκουγα ό,τι με συμβούλευε και προσπαθούσε να συμβουλεύει όποιον είχε κάποιο θέμα στον σύλλογο. Ήταν κοντά μας κάθε βράδυ, ήταν κοντά σε όλους τους εργαζομένους».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr