ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Ιδανικό «ποδαρικό» στο νέο της «σπίτι» για την ΑΕΚ – Highlights και βαθμολογία (vids)

Basket League
O Κίνο Κολόμ της ΑΕΚ «άγγιξε» το τριπλ νταμπλ
Intime

Basket League: Δείτε τα highlights από τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ έδωσε το πρώτο επίσημο ματς στο νέο της «σπίτι» στα Άνω Λιόσια, στο οποίο επικράτησε 81-69 της Λάρισας.

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν έτσι ιδανικό ποδαρικό, πανηγυρίζοντας παράλληλα την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Κίνο Κολόμ, ο οποίος «άγγιξε» το τριπλ νταμπλ, μετρώντας 16 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Στέφαν Γέλοβτς (21π. με 8/9 σουτ).

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα ματς πέτυχε ο Προμηθέας, ο οποίος έκαμψε την αντίσταση του ΠΑΟΚ με 84-77, σε ένα ματς που είχε πολλές εναλλαγές στο σκορ. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν μεγάλα σουτ και με «όπλο» τη σκληρή άμυνα, ανάγκασαν τον «Δικέφαλο του Βορρά» σε λάθος επιλογές. Μάλιστα, στην τέταρτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι έχασαν και τον προπονητή τους, Άρη Λυκογιάννη, ο οποίος αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές.

Τρομερό ματς στη Νίκαια, με τον Ιωνικό να «λυγίζει» τον Άρη στην παράταση με 93-83 (77-77κ.α.). Οι «κίτρινοι» επέστρεψαν από το -17 και προηγήθηκαν 73-70 στο 37’, αλλά οι γηπεδούχοι έστειλαν το ματς στην παράταση και τελικά πήραν το θετικό αποτέλεσμα. Πρωταγωνιστές ήταν οι νεαροί Ιωσήφ Κολοβέρος και Νίκος Χουγκάζ, οι οποίοι έπαιξαν σαν βετεράνοι.

TA HIGHLIGHTS

ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ 81-69

Οι δηλώσεις

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΠΑΟΚ 84-77

Οι δηλώσεις

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ 93-83 (77-77κ.α.)

Οι δηλώσεις

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Αθηνών - Λαμίας: Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο με θύμα τον 22χρονο Σάκη

Σεισμός στην Κρήτη: Είδαν τους... λογαριασμούς και δεν το πίστευαν!

Η Σπυριδούλα του MasterChef «έσπασε» τη σιωπή της για το ροζ βίντεο