ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός - Ούνικς Καζάν 72-74: Σίδερο ο Παπαπέτρου, ήττα το «τριφύλλι» - Δείτε τα highlights

Παναθηναϊκός Ούνικς Καζάν
Intime

Euroleague: Το τρίποντο του Ιωάννη Παπαπέτρου ήταν άστοχο στην εκπνοή κι ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 72-74 από την Ούνικς Καζάν στο ΟΑΚΑ.

Το «τριφύλλι» είχε ορισμένα καλά διαστήματα, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να παρουσιάσει ένα σταθερά καλό πρόσωπο, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να πάρει τη νίκη για τρίτο σερί ματς στη Euroleague.

Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη δεν είχαν ρυθμό στην επίθεση, με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα άστοχοι, ωστόσο με την άμυνα και τα 14 επιθετικά ριμπάουντ πήγαν να πάρουν το ματς. Στο τέλος, όμως, τα έκαναν όλα λάθος και δεν τα κατάφεραν.

Το καλάθι του Λορέντζο Μπράουν στα 19.7'' πριν το φινάλε έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση, καθώς στην τελευταία επίθεση ο Ιωάννης Παπαπέτρου βρήκε σίδερο σε προσπάθεια έξω από τα 6μ75. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» ήταν γενικότερα άστοχος, όπως και όλη η ομάδα, η οποία είχε 7/28 τρίποντα.

Γενικότερα, ο Παναθηναϊκός είχε τις ευκαιρίες να «καθαρίσει» το ματς, αλλά για ακόμη μια φορά δεν τα κατάφερε κι οι φιλοξενούμενοι, έχοντας «καθαρό» μυαλό στο φινάλε έφυγαν με το «διπλό». Την τελευταία άμυνα, πάνω στον Παπαπέτρου, έπαιξε ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος αποδοκιμαζόταν από τον κόσμο κάθε φορά που ακουμπούσε την μπάλα.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπελόσεβιτς, Πατέρνικο, Ντραγκόγεβιτς
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-15, 36-35, 54-54, 72-74.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πρίφτης): Πέρι 10 (2), Μέικον 14 (2), Παπαγιάννης 14, Μποχωρίδης, Παπαπέτρου 10 (2), Κασελάκης 2, Ουάιτ 7, Φλόιντ 2, Νέντοβιτς, Έβανς 4, Σαντ-Ρος 9 (1).
ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑN (Περάσοβιτς): Σπίσου 5, Μπράουν Τζ. 2, Κάναν 15 (2), Μπράουν Λ. 13 (3), Μπράντλεϊ, Χεζόνια 9 (1), Ουζίνσκι, Τζεκίρι 8, Μέιο 7 (1), Βοροντσέβιτς 15 (2).

ΤΑ HIGHLIGHTS

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαλάνδρι: Το παρασκήνιο της δολοφονικής επίθεσης στον οφθαλμίατρο - Του έστηνε καρτέρι για μέρες

Γλυκά Νερά: Πρόταση - κόλαφος από τον Εισαγγελέα για Αναγνωστόπουλο - «Αμετανόητος εγκληματίας»

Σαρωτικές αλλαγές στα σχολεία: Αλλάζουν προγράμματα σπουδών και βιβλία