ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης – Ολυμπιακός 84-78: «Ζόρια» μακριά από το ΣΕΦ - Δείτε τα highlights (video)

Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης – Ολυμπιακός 84-78: «Ζόρια» μακριά από το ΣΕΦ - Δείτε τα highlights (video)

Euroleague: Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε, στην Αγία Πετρούπολη, κόντρα στη Ζενίτ και γνώρισε την τρίτη του ήττα σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς.   

Στο ΣΕΦ πετάει «φωτιές», ωστόσο μακριά από αυτό φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Η ομάδα του Πειραιά δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και γνώρισε την ήττα (84-78) στην έδρα της αντίστοιχης του Τσάβι Πασκουάλ. Αυτό ήταν το τρίτο αρνητικό αποτέλεσμα σε ισάριθμα ματς εκτός έδρας.

Ο Ολυμπιακός έχασε έτσι την ευκαιρία να ανέβει πιο ψηλά, παίρνοντας ώθηση από το 6-0 που έχει στο γήπεδο του, πληρώνοντας κυρίως ένα black out που υπέστη για τρία λεπτά στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ από το ξεκίνημα, αλλά παίζοντας εξαιρετική άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο (δέχθηκαν μόλις 9 πόντους), ανέτρεψαν την κατάσταση.

Με κάρφωμα του Φαλ, η ελληνική ομάδα πέρασε για πρώτη φορά μπροστά με 59-58, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε εννιά σερί πόντους. Η Ζενίτ προηγήθηκε 67-59 κι έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της, καθώς Λόιντ και Μπάρον πέτυχαν κρίσιμους πόντους μέχρι το φινάλε.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-22, 49-43, 58-57, 84-78
ΖΕΝΙΤ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Τσάβι Πασκουάλ): Λόιντ 12 (2), Ζαχάροφ 5 (1), Καράσεφ, Μπαρόν 14 (1), Κουζμίνσκας 12, Ζούμπκοφ 3, Πόιθρες 6, Πονίτκα 7 (1), Φράνκαμπ 16 (4), Μίκι 7 (1), Γκουντάιτις 2
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ουόκαπ 17 (3), Ντόρσεϊ 11 (3), Λαρεντζάκης 5 (1), Φαλ 13, Σλούκας 13 (1), Μάρτιν 7, Βεζένκοφ 5 (1), Πρίντεζης 2, Παπανικολάου 1, Ζαν-Σαρλ 2, ΜακΚίσικ 2

ΤΑ HIGHLIGHTS

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Νέα μέτρα στα σούπερ μάρκετ - Τι αλλάζει από αύριο Σάββατο 13 Νοεμβρίου

Καιρός: Έρχεται ραγδαία επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες - Πού και πότε θα χτυπήσουν

Χαλάνδρι: Η Κλοντιάνα Τσέλο, το εργοστάσιο σοκολάτας και το μυστήριο με τα 3 δισεκατομμύρια