ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 90-73: «Φωτιά» στο ΣΕΦ και… 7-0! - Δείτε τα highlights (video)

Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Intime

Euroleague: Ο Ολυμπιακός βρέθηκε σε πολύ καλό βράδυ κι επικράτησε 90-73 της Μακάμπι Τελ Αβίβ, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα πανηγύρισαν την έβδομη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στην έδρα τους.

Μάλιστα, το 7-0 ήρθε με μια εντυπωσιακή εμφάνιση, λίγες ημέρες πριν από το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» στη Basket League, μετά από δύο σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την ήττα από την Εφές, επέστρεψαν στο «σπίτι» τους, εκεί όπου τα πράγματα είναι διαφορετικά, κάτι που φάνηκε με το «καλημέρα».

Η ομάδα του Πειραιά μπήκε με το πόδι πατημένο στο γκάζι κι έκλεισε την πρώτη περίοδο με το εντυπωσιακό 35-8! Το +27 συνιστά ισοφάριση της μεγαλύτερης διαφοράς σε ένα δεκάλεπτο στην ιστορία της Euroleague.

Ως εκ τούτου ένα come back της Μακάμπι θα ισοδυναμούσε… θαύμα, το οποίο φυσικά δεν έγινε κι ο Ολυμπιακός έπιασε την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου στη βαθμολογία. Με δεδομένο ότι κι οι δύο κυνηγούν μια θέση στην οκτάδα, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν και μια σημαντική διαφορά σε ενδεχόμενη ισοβαθμία.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ιερεθουέλο, Χορντόβ, Νίκολιτς
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 35-8, 51-26, 71-45, 90-73
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ουόκαπ, Έισι, Ντόρσεϊ 17 (4), Λαρεντζάκης 2, Φαλ 12, Σλούκας 18 (2), Μάρτιν 1, Βεζένκοφ 15 (2), Πρίντεζης 4, Παπανικολάου 7 (1), ΜακΚίσικ 14 (2)
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Ουίλμπεκιν 6 (2), Έβανς 2, Κολαϊαρο 3 (1), Ουίλιαμς 2, Τέιλορ 4, Ρέινολντς 4, Σόρκιν 10 (1), Ντιμπαρτολομέο 9 (3), Μπλέιζερ 2, Κοέν 8 (1), Νάναλι 14 (2), Ζίζιτς 9

TA HIGHLIGHTS

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΕΜΑ: Συμβουλές για τη χορήγηση του χαπιού της Merck κατά του κορονοϊού

Έρχεται στην Ελλάδα ο Ισπανός ΥΠΕΞ για να ξεκαθαρίσει το θέμα με την Τουρκία - Επικοινωνία με Δένδια

Ιωάννα Τούνη: Η απάντησή της μετά το επεισόδιο στο αεροδρόμιο (video)