ΜΠΑΣΚΕΤ

Λάζαρος Παπαδόπουλος: Στις 19/12 το ντεμπούτο του στην πυγμαχία – Έγινε γνωστός ο αντίπαλός του

Λάζαρος Παπαδόπουλος
FB: Saridakis Giorgos

Λάζαρος Παπαδόπουλος: Στις 19 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση στην πυγμαχία ο παλαίμαχος παίκτης του μπάσκετ.

Ο «Λάζος» είχε προαναγγείλει από το καλοκαίρι τη νέα του καριέρα, με το Boxing Prive να ανακοινώνει πριν από λίγες ημέρες την ένταξή του στο promotion.

Η ώρα, λοιπόν, για το ντεμπούτο του στο μποξ έφτασε, μετά από αρκετό καιρό σκληρής προπόνησης. Ο πρώτος του αγώνας είναι προγραμματισμένος σε εννιά ημέρες κι αντίπαλος του θα είναι ο Σωτήρης Αναστασόπουλος. Δείτε τη σχετική αφίσα…

Λάζαρος Παπαδόπουλος
Η αφίση του πρώτου αγώνα που θα δώσει ο Λάζαρος ΠαπαδόπουλοςFB: Saridakis Giorgos

«Περιμένω τον Φώτση στο ρινγκ!»

Ο Παπαδόπουλος σε συνέντευξη που είχε δώσει στο Πρακτορείο 104,9 και το Αθηναϊκό -Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), είχε προαναγγείλει την ενασχόληση του με την πυγμαχία.

«Εβλεπα τον Φώτση που έκανε πυγμαχία και σκέφτηκα ‘Πρέπει να... φάει ξύλο , δε γίνεται! Ετσι άρχισα και εγώ», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, για να συμπληρώσει: «Συζητήσαμε με τον Φώτση, στη διάρκεια του καλοκαιριού, να κάνουμε μαζί ένα σπάρινγκ (σ.σ. προσομοίωση μάχης), κατά τον Οκτώβριο. Δεν ξέρω αν το θέλει ο ίδιος ακόμη, κατά πόσο είναι έτοιμος. Βλέπω να μου τα... μασάει λίγο!».

Επίσης, είχε τονίσει μεταξύ άλλων ότι: «Πολλοί καλαθοσφαιριστές ασχολήθηκαν με την πυγμαχία, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς και από τους πιο παλιούς ο Νίκος Γκάλης. Είναι ένα άθλημα που σε κρατάει σε πολύ καλή κατάσταση, σου δίνει δύναμη, αντοχή, ταχύτητα, έχει ενδιαφέρον όταν ανεβαίνεις να κάνεις σπάριγνκ και ανταγωνισμό. Στην ουσία, μπορείς να μονομαχήσεις με κάποιον χωρίς να πάθεις ζημιά».

Λάζαρος Παπαδόπουλος
Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος το είχε προαναγγείλει από το καλοκαίρι και πλέον έφτασε η ώρα για να δώσει τον πρώτο του αγώνα μποξ!ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυφάδα-δολοφονία: Το μαχαίρι των 33 εκατ. και η κρυψώνα – «Ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση»

Αρνιακός στο Newsbomb.gr για την κακοκαιρία: Τα φαινόμενα θα «χτυπήσουν» και την Αττική

Αλεξανδρούπολη: Αυτή είναι η γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της