ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Αγωνιστική αφιερωμένη στη μνήμη του Άλκη Καμπανού – Οι ενέργειες που θα γίνουν

Basket League
Intime

Basket League: Αφιερωμένη στη μνήμη του αδικοχαμένου, Άλκη Καμπανού και στην προσπάθεια καταπολέμησης της βίας εντός και εκτός των γηπέδων θα είναι η 15η αγωνιστική.

Ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε τις ενέργειες που θα γίνουν στους αγώνες του Σαββατοκύριακου, αλλά και στον εξ αναβολής για τη 13η αγωνιστική αναμέτρηση, Παναθηναϊκός – Ηρακλής.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

«Με την ευχή ο 19χρονος Άλκη Καμπανός να είναι το τελευταίο θύμα της τυφλής βίας θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω δράσεις σε όλους τους αγώνες της 15ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του 30ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος και στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ηρακλής που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου:

Στην παρουσίαση των πεντάδων οι 10 παίκτες θα κρατήσουν πανό με τα τελευταία λόγια του Άλκη («Σας Παρακαλώ Μη Με Χτυπάτε Άλλο»).

Οι αγώνες θα διακοπούν στο 19ο λεπτό και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Κατά τη διάρκεια του 1’ λεπτού σιγής, θα προβάλλεται στα led video στη μνήμη του Άλκη».

Το πρόγραμμα κι οι μεταδόσεις της Basket League

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρόγραμμα περιλαμβάνει «δυνατές» αναμετρήσεις, με την ΑΕΚ να δοκιμάζεται στη Λάρισα και τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Προμηθέα. Επίσης, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το Λαύριο, ενώ ο Παναθηναϊκός, μολονότι έχει ρεπό, αγωνίζεται με τον Ηρακλή σε εξ αναβολής ματς της 13ης αγωνιστικής.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η 15η αγωνιστική είναι η τελευταία σε διάστημα τριών εβδομάδων, καθώς ακολουθεί το Final Four Κυπέλλου Ελλάδας και διακοπή για τους αγώνες της Εθνικής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

NBA: Τέλος στο σερί των Μπακς από τους Σανς (photos+video)