ΜΠΑΣΚΕΤ

Κύπελλο Ελλάδας: Επίσημο! Με 2.000 φιλάθλους το Final Four στην Κρήτη

Κύπελλο Ελλάδας
Intime

Κύπελλο Ελλάδας: Το αίτημα της ΕΟΚ έγινε δεκτό κι οι αγώνες του Final Four στα «Δύο Αοράκια» θα διεξαχθούν με την παρουσία 2.000 θεατών.

Η διοργάνωση που θα διεξαχθεί το διάστημα 18-20 Φεβρουαρίου θα εξαιρεθεί των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν για τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η Ελληνική Ομοσπονδία έλαβε την έγκριση για την αύξηση του αριθμού των θεατών και το βράδυ του Σαββάτου (12/2) δόθηκε στη δημοσιότητα το ΦΕΚ από την Κοινή Υπουργική Απόφαση. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ΕΟΚ θα είναι αυτή που θα έχει την ευθύνη για τη διάθεση των εισιτηρίων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το ΦΕΚ:

«Εξαίρεση, ειδικά για το Final 4 του Κυπέλλου μπάσκετ, στην ΚΥΑ με τα μέτρα που θα ισχύουν από την προσεχή Δευτέρα μέχρι και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου (ΦΕΚ Β’ 607, 12/02/2022).

Ειδικώς επιτρέπεται η διεξαγωγή αγώνων του Final 4 του Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης Ανδρών στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης στις 18 και 20 Φεβρουαρίου 2022 που διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) με ανώτατο όριο πληρότητας του γηπέδου τους 2.000 φιλάθλους, σύμφωνα με το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο της ΕΟΚ όπως αναρτάται στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ, αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες κατά το τελευταίο τρίμηνο θεατές, σύμφωνα με τις παρ. 2 και 3 του άρθρου 9 και έως 5% του επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους και μη νοσήσαντες ανηλίκους.

Οι ανήλικοι εισέρχονται με βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου pcr ή rapid test ή με δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Basket League: Νίκη παραμονής η Λάρισα κόντρα στην ΑΕΚ – Τα highlights κι η βαθμολογία