ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Σφαιρόπουλος: Από την αποθέωση στους προπηλακισμούς - Επίθεση των οπαδών της Μακάμπι

Σφαιρόπουλος
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι υπ' ατμόν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.
InTime

Γιάννης Σφαιρόπουλος: Ο Έλληνας προπονητής περνάει δύσκολες στιγμές στο Ισραήλ καθώς η Μακάμπι Τελ Αβίβ «καταρρέει» κι ο ίδιος είναι πλέον «κόκκινο πανί» για τους φιλάθλους. Επίθεση των οπαδών στην ομάδα και αποχώρηση με τη συνοδεία ασφάλειας.

Όταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μακάμπι Τελ Αβίβ, η «ομάδα του λαού» εμφάνισε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Ο Έλληνας προπονητής έγινε ιδιαίτερα αγαπητός από τον κόσμο, και μάλιστα έγινε σύνθημα και το όνομά του με τους Ισραηλινούς να φωνάζουν ρυθμικά «Γιάννης, Γιάννης» στις κερκίδες.

Όλα αυτά, ωστόσο, ανήκουν στο παρελθόν καθώς πλέον η Μακάμπι Τελ Αβίβ «καταρρέει» και, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, ο προπονητής είναι ο νο1 «ένοχος» για την κατάσταση. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποτελεί το «κόκκινο πανί» για τους οπαδούς, με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ισραήλ!

Ενδεικτικό είναι πως για να αποχωρήσουν από το γήπεδο τόσο ο Σφαιρόπουλος όσο και οι παίκτες του, χρειάστηκαν τη συνοδεία των ανδρών ασφαλείας της Μακάμπι. Η «ομάδα του λαού» μετά την τρίτη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια από τη Χάποελ Τελ Αβίβ, έχει μπει σε μια πολύ βαθιά κρίση.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι υπ’ ατμόν και η διοίκηση της Μακάμπι θα συνεδριάσει για να αποφασίσει για το μέλλον του. Ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου μετά το 90-80 από τη Χάποελ και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο και για το αν θα συνεχίσει να είναι προπονητής της ομάδας παρέπεμψε στους διοικούντες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.