ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Εύκολο έργο ο Ολυμπιακός, πολλά προβλήματα ο Παναθηναϊκός – To τηλεοπτικό πρόγραμμα

Basket League
Intime

Basket League: Εντός έδρας αγωνίζεται τόσο ο Ολυμπιακός, όσο κι ο Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, η οποία περιλαμβάνει μόνο τέσσερα ματς.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τον Ηρακλή, ενώ ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ το Περιστέρι.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα από την Άλμπα στο Βερολίνο, ενώ έχουν μπροστά τους μια δύσκολη εβδομάδα στη Euroleague, καθώς θα παίξουν με Ζαλγκίρις στο Κάουνας και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Το Σάββατο (12/3), πάντως, αναμένεται να έχει εύκολο έργο κόντρα στον Ηρακλή, ο οποίος ταλαιπωρείται από τον κορονοϊό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα παραταχθεί με έξι μέλη της ανδρικής ομάδας, έναν έφηβο κι ένα μέλος της παιδικής ομάδας, αφού το αίτημά του για αναβολή δεν έγινε δεκτό από τον ΕΣΑΚΕ.

Επίσης, ο «γηραιός» με απόφαση της ΕΕΑ κινδυνεύει με υποβιβασμό στην Α2, για μη χορήγηση πιστοποιητικού λόγω κωλύματος του ποινικού μητρώου του Θεόδωρου Δρακόπουλου.

Την Κυριακή (13/3), ο Παναθηναϊκός των πολλών προβλημάτων θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι, πριν το ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό στη Euroleague. Οι «πράσινοι» είχαν επτά παίκτες στα «πιτς» (οι δύο με κορονοϊό, με ίωση οι Καββαδάς, Μαντζούκας, εκτός οι Σαντ-Ροος και Γιόβιτς) στην προπόνηση της Παρασκευής (11/3), ενώ σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί ο Λευτέρης Μποχωρίδης (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς).

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, λόγω κορονοϊού, αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις Λάρισα - Προμηθέας και Ιωνικός - Κολοσσός Ρόδου.

ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BASKET LEAGUE

Διαβάστε επίσης:

Ηρακλής: Αρνητική απάντηση στο αίτημα του «Γηραιού» - Με εφήβους και παίδες κόντρα στον Ολυμπιακό