ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Βήμα παραμονής ο Ιωνικός, κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ - Τα highlights και η βαθμολογία

Basket League
Intime

Basket League: Δείτε τα highlights των εξ αναβολής αγώνων της Τετάρτης (27/4) και τη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ιωνικός πήρε «διπλή» νίκη κόντρα στον Ηρακλή στο εξ αναβολής ντέρμπι της ουράς για την 21η αγωνιστική.

Η ομάδα της Νίκαιας επικράτησε 74-62 και κάλυψε το -5 (89-84) της ήττας στον πρώτο γύρο, κάτι που σημαίνει ότι έχει το πάνω χέρι σε ενδεχόμενη ισοβαθμίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ντάνιελ Χάμιλτον, ο οποίος σκόραρε 24 πόντους!

Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν, ο «γηραιός» ευελπιστεί στο να πάρει μια νίκη παραπάνω από τον αντίπαλο του, αλλά κυρίως στο να πάρει πίσω τους τρεις βαθμούς, μέσω του ΑΣΕΑΔ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακός και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Προμηθέα, επικρατώντας 84-65 στον εξ αναβολής αγώνα για τη 15η αγωνιστική. Η ομάδα της Πάτρας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να παραταχθεί με μόλις δέκα παίκτες. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» το εκμεταλλεύτηκε και με πρωτοστάτες τους Λαβ (21π., 5ασ.) και Τολιόπουλο (12π.) έφτασε άνετα στην επικράτηση που τον κρατά σε τροχιά playoffs. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολύτιμο έδαφος στη μάχη της τετράδας.

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 74-62

ΠΑΟΚ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 84-65

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Το ποσό που κέρδισε ο Ολυμπιακός στα ματς με τη Μονακό – Η ώρα και το κανάλι του Game 3

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γίνεται έργο τέχνης στο κέντρο του Μιλγουόκι