ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Πρωτος ο Ολυμπιακός, «κλείδωσε» το πλεονέκτημα έδρας – Highlights και βαθμολογία

Basket League
Intime

Basket League: Δείτε τα highlights των εξ αναβολής αγώνων της Τετάρτης (11/5) και τη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός είχε ένα άνετο απόγευμα στην Πάτρα, επικράτησε 97-68 του Απόλλωνα και «κλείδωσε» την πρώτη θέση της regular season.

Οι «ερυθρόλευκοι» με τη νίκη τους στο εξ αναβολής ματς της 23ης αγωνιστικής εξασφάλισαν και μαθηματικά την παρουσία τους στην κορυφή και κατ’ επέκταση το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Η ομάδα του Πειραιά δεν είχε για λόγους ξεκούρασης στον Σακίλ ΜακΚίσικ, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας «μοίρασε» τον χρόνο ενόψει και του Final Four της Euroleague. Γενικότερα, ήταν ένα ήσυχο απόγευμα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος πήρε αυτό που ήθελε χωρίς να απρόοπτα.

Την 11η νίκη της πανηγύρισε η Λάρισα, η οποία επικράτησε 84-77 του Προμηθέα, σε εξ αναβολής ματς της 17ης αγωνιστικής. Η ομάδα της Θεσσαλίας συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της και πλέον κρατά στα χέρια της την έκτη θέση. Για την ακρίβεια της αρκεί η νίκη στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ιωνικό, ενώ η ομάδα της Πάτρας θα είναι πέμπτη ή έβδομη. Αυτό θα εξαρτηθεί από το αν κερδίσει ο Άρης τον Απόλλωνα ή όχι.

ΤΑ ΗΙGHLIGHTS

ΑΠΟΛΛΩΝ Π. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 68-97

ΛΑΡΙΣΑ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 84-77

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 87-54: Κυριάρχησαν και πήραν προβάδισμα τίτλου οι «ερυθρόλευκες»