ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποκάλυψη: Διαιτητής Α1 - υπάλληλος του Λιόλιου!

Αποκάλυψη: Διαιτητής Α1 - υπάλληλος του Λιόλιου!

Στη νέα εποχή της ΕΟΚ, το ρητό για τη γυναίκα του Καίσαρα, το έχουν διαγράψει. Κι αυτό είναι δείγμα της αλαζονείας με την οποία διοικούν την Ομοσπονδία, ο Βαγγέλης Λιόλιος και οι συνεργάτες του.

Η διαιτησία, με τον Νίκο Πιτσίλκα να κάνει όλα τα χατίρια του νέου προέδρου, έχει καταργήσει ασυμβίβαστα και κανόνες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον διαιτητή Μάριο Κανελλόπουλο, ο οποίος είναι υπάλληλος του Βαγγέλη Λιόλιου. Χωρίς εισαγωγικά. Κανονικά. Ο Μάριος Κανελλόπουλος όπως αποκαλύπτει σήμερα το Newsbomb.gr, εργάζεται στην εταιρία ΣΑΠΛΑΪ ΓΙΟΥΝΙΚ (Coffee Island) στην οποία Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο Βαγγέλης Λιόλιος.

Δηλαδή, ένας διαιτητής Α1, είναι και με τη βούλα υπάλληλος του Προέδρου της ΕΟΚ και μεγαλομετόχου του Προμηθέα, με τις ευλογίες προφανώς του Νίκου Πιτσίλκα ο οποίος δεν θεώρησε ότι υπάρχει ηθικό ασυμβίβαστο στη συγκεκριμένη υπόθεση!

Με δυο λόγια για τους Λιόλιο - Πιτσίλκα δεν θα είχε σημασία αν στην Α1 «σφύριζε» διαιτητής ο οποίος θα εργαζόταν σε εταιρίες Προέδρων ή μεγαλομετόχων των ομάδων… Σκέψου δηλαδή να διευθύνει ένα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός κάποιος που θα εργάζεται σε εταιρία των Αγγελόπουλων ή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου…

Δείτε και τα έγγραφα:

Το Newsbomb.gr έχει στη διάθεσή του τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής εργάζεται σε επιχείρηση του προέδρου της ΕΟΚ.

Αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων στην ΕΟΚ, αυτά πρεσβεύει και δυστυχώς τα δείγματα γραφής έως τώρα δείχνουν ότι ο Βαγγέλης Λιόλιος δεν έχει τον παραμικρό ενδοιασμό… Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα! Σε όλα τα παραπάνω να προσθέσουμε ότι κατά γενική ομολογία ο εν λόγω διαιτητής δεν ανήκει στην κατηγορία των σπουδαίων ταλέντων της διαιτησίας και ουδείς θα πόνταρε έστω ένα… ευρώ πάνω του ότι θα παίξει στην Α1, κάτι όμως που έγινε με τη νέα διοίκηση της ΕΟΚ!

Τα συμπεράσματα δικά σας.