ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική ομάδα: Έπιασε «δουλειά» με τον Δημήτρη Ιτούδη – «Πρώτη» στο Περιστέρι

Εθνική ομάδα
Intime

Εθνική ομάδα: Η «γαλανόλευκη» πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση στο κλειστό του Περιστερίου, υπό τις οδηγίες του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού, Δημήτρη Ιτούδη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

To «παρών» έδωσαν όλοι όσοι κλήθηκαν από τον Δημήτρη Ιτούδη, πλην του Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με τη Βιλερμπάν. Οι διεθνείς θα προπονηθούν στο κλειστό του Περιστερίου μέχρι και την Κυριακή (26/6) και στη συνέχεια θα μεταβούν στη Λάρισα, όπου στις 30 Ιουνίου θα διεξαχθεί το ματς με τη Μεγάλη Βρετανία.

Δημήτρης Ιτούδης: «Κανενός η άποψη, η συμβολή, δεν περισσεύει»

Ο Δημήτρης Ιτούδης, στο πλαίσιο της Media Day της Εθνικής, παραδέχθηκε ότι επικοινώνησε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ενώ το ίδιο αναμένεται να πράξει τόσο με τον Δημήτρη Πρίφτη, όσο και με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Αναλυτικά όσα είπε:

Όσα δήλωσαν οι «παλιοί» Κώστας Παπανικολάου και Ιωάννης Παπαπέτρου, αλλά και τα δύο νέα μέλη της Εθνικής, οι Γιώργος Καλαϊτζάκης και Αλέξανδρος Σαμοντούροβ.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΜΟΝΤΟΥΡΟΒ

Σχετικές ειδήσεις