ΜΠΑΣΚΕΤ

Eurobasket 2022: Χωρίς Κώστα Αντετοκούνμπο η προπόνηση στο Μιλάνο - Χάνει την πρεμιέρα με Κροατία

Eurobasket 2022: Χωρίς Κώστα Αντετοκούνμπο η προπόνηση στο Μιλάνο - Χάνει την πρεμιέρα με Κροατία
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Eurobasket 2022: Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι απίθανο να προλάβει τον αγώνα της πρεμιέρας (2/9) κόντρα στην Κροατία.

Μία απουσία περιελάμβανε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας επί ιταλικού εδάφους, ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεων της στο 3ο όμιλο του Eurobasket 2022, που θα φιλοξενηθεί στο Μιλάνο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης, είδε τον Κώστα Αντετοκούνμπο να απέχει από την προετοιμασία, ενόψει της πρεμιέρας απέναντι στην Κροατία (2/9, 18:00).

Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ έχει χάσει έδαφος από τον τραυματισμό (ερεθισμός στον επιγονατιδικό τένοντα του δεξιού ποδιού) που αποκόμισε στην αναμέτρηση με τη Σερβία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 και δύσκολα θα είναι έτοιμος στην πρώτη δοκιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, απέναντι στην Κροατία.

Οι υπόλοιποι 13 παίκτες της αποστολής (Νικ Καλάθης, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Παπαγιάννης, Δημήτρης Αγραβάνης, Λεωνίδας Κασελάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Μιχάλης Λούντζης, Τάιλερ Ντόρσεϊ), ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις