ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική ομάδα: Επιστρέφει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, παραμένει εκτός ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Εθνικη ομαδα
Intime News

Εθνική ομάδα: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται κανονικά στη σύνθεση της Ελλάδα για την αναμέτρηση με την Ουκρανία, ενώ εκτός παραμένει ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής του Γ’ ομίλου, για να «κλειδώσει» μαθηματικά την πρώτη θέση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε ρεπό από τον Δημήτρη Ιτούδη στο προηγούμενο ματς με τη Μεγάλη Βρετανία, όπου η Εθνική έκανε το «3 στα 3». Ο «Greek Freak» επιστρέφει κόντρα στους Ουκρανούς, με στόχο να ηγηθεί της Ελλάδας, ώστε να πετύχει τον στόχο της.

Αντίθετα, εκτός παραμένει ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος ανεβάζει στροφές, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος. Ο νεαρός ψηλός καταβάλει προσπάθεια για να είναι έτοιμος στο τελευταίο ματς στο Μιλάνο, με αντίπαλο την Εσθονία.

Η ώρα και το κανάλι του ΕλλάδαΟυκρανία

Η αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ουκρανία είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης (6/9). Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 18:00 και το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1. Επίσης, μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του, μέσα από το Live Blog του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις