ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το… γύρισε στο ποδόσφαιρο και έκανε «μαγικά» και με τα πόδια

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το… γύρισε στο ποδόσφαιρο  και έκανε «μαγικά» και με τα πόδια
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με τα αδέρφια του Θανάση και Κώστα, εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό της εθνικής στο Eurobasket 2022 και παρακολούθησε αγώνα Champions League στο Μιλάνο.

Έσπασε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, οδήγησε την εθνική ομάδα στην πρόκριση στα νοκ-άουτ του Ευρωμπάσκετ πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων και προφανώς έχει δικαίωμα να πάρει τις «ανάσες» του με όποιον τρόπο επιθυμεί.

Μιλάμε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που αποτελεί τον κορυφαίο σούπερ σταρ στο μπάσκετ αυτή την περίοδο, ο οποίος βρίσκεται στο Μιλάνο με τη «γαλανόλευκη» και την Τετάρτη (7/9) εκμεταλλεύτηκε το κενό στο πρόγραμμα για να δει ποδόσφαιρο!

Ο «Greek Freak» μαζί με τα αδέρφια του επισκέφθηκαν το γήπεδο της Ίντερ, όπου διεξήχθη ο αγώνας της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Champions League με αντίπαλο τη Μπάγερν Μονάχου. Οι «νερατζούρι» ηττήθηκαν από τους Βαυαρούς, αλλά στα social media τους κυριάρχησε η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο γήπεδό τους.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ, μάλιστα, δεν έχασε την ευκαιρία να δοκιμάσει και μερικά κόλπα με τη μπάλα ποδοσφαίρου, δείχνοντας πως το… έχει και με τα πόδια.

Εκτός των αδερφών Αντετοκούνμπο, πάντως, στο γήπεδο βρέθηκαν και άλλοι διεθνείς παίκτες για να δουν τον αγώνα Ίντερ – Μπάγερν.

Οι Καλάθης, Παπανικολάου, Λαρεντζάκης, Αγραβάνης και Παπαγιάννης βρέθηκαν στο «Σαν Σίρο» και δεν έχασαν την ευκαιρία για να μια αναμνηστική φωτογραφία.