ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Λήξη συναγερμού με «Greek Freak» - Το «σήκω και πάτα το» του Παπαπέτρου

Γιαννης Αντετοκούνμπο Giannis Antetokounmpo
Intime News

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο τραυματισμός του «Greek Freak» προκάλεσε ανησυχία στην Εθνική, αλλά όπως φαίνεται δεν είναι κάτι σοβαρό.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε στο 24ο λεπτό του αγώνα της Ελλάδας με την Εσθονία κι όπως είναι φυσικά υπήρξε αγωνία για την κατάσταση του.

Ο ηγέτης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έδειξε να κουτσαίνει, μετά το τέλος του αγώνα, αλλά ο Δημήτρης Ιτούδης έσπευσε να καθησυχάσει του πάντες. «Ο Γιάννης έγινε αλλαγή και δεν θα γύριζε στο παιχνίδι. Έβαλε πάγο για να κάνει την αποθεραπεία του όπως κάνει πίσω από κλειστές πόρτες. Απλά τώρα αυτό έγινε μπροστά στον κόσμο. Όλα καλά», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Ο Γιάννης εξετάστηκε από τους γιατρούς στα αποδυτήρια κι όπως προκύπτει δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το ματς με την Τσεχία την Κυριακή (11/9), για τους «16» του Eurobasket 2022.

Με ένα ιδιαίτερο τρόπο ξεκαθάρισε κι ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ότι ο συμπαίκτης του είναι καλά. Σε σχετική ερώτηση που έγινε απάντησε: «Σήκω και πάτα το! Μια χαρά είναι»

Η επίσημη ενημέρωση της ΕΟΚ

Η ΕΟΚ με επίσημη ενημέρωση της ανέφερε ότι: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής και παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο για να υπάρχει διαρκής εκτίμηση της κατάστασης του».

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΕΣΘΟΝΙΑΕΛΛΑΔΑ

Σχετικές ειδήσεις