ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νέα σχόλια Αρίνας – «Δεν έχει εξελιχθεί πνευματικά»

Γιαννης Αντετοκούνμπο Giannis Antetokounmpo
Intime News

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Γκίλμπερτ Αρίνας εξαπέλυσε νέα «επίθεση» προς τον «Greek Freak», υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει εξελιχθεί στο πνευματικό κομμάτι και στηρίζεται στα προσόντα του.

Ο παλαίμαχος NBAer ρωτήθηκε σε συνέντευξη για τα σχόλια που έκανε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, επιμένοντας στην άποψη που τον έκανε viral.

«Οι παλιοί παίκτες καταλαβαίνουν τι προσπαθώ να πω σε σχέση με αυτό που βγαίνει προς τα έξω. Όταν λέω ότι δεν έχει βελτιωθεί, δεν εννοώ το σωματικό κομμάτι. Αυτό το αποκτάς όσο μεγαλώνεις και κάνεις βάρη. Έχει κάνει σπουδαία δουλειά με το σώμα του», ανέφερε αρχικά ο Αρίνας και συμπλήρωσε: «Όταν λέω ότι πρέπει να γίνει εξυπνότερος και δεν ξέρει το παιχνίδι ακόμα, εννοώ ότι ακόμα στηρίζεται στα προσόντα του, όπως στο παρελθόν ο Ντουάιτ Χάουαρντ και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ. Εγώ αναφέρομαι στο να καταλάβει τους κανόνες, πώς να διαχειρίζεται το παιχνίδι μέσα στο παιχνίδι. Το πνευματικό κομμάτι».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι: «Αν είναι το Νο1 ή Νο2 στον κόσμο παίζοντας στηριζόμενος στα προσόντα του, τότε τι θα γίνει όταν καταλάβει το παιχνίδι μέσα στο παιχνίδι. Συνήθως ο κόσμος λέει “πως γίνεται να μην καταλαβαίνει το παιχνίδι, έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα”. Εντάξει, το καταλαβαίνω. Αλλά το πήρε παίζοντας δυναμικά. Το θέμα είναι να καταλάβει το παιχνίδι όπως το κατάλαβε ο Μαίκλ Τζόρνταν. Το θέμα μου είναι το εξής: Αν είναι το Νο1 ή το Νο2 στο NBA ας πάμε στο πνευματικό κομμάτι. Είναι πιο έξυπνος από τον Κρις Πολ; Τον ΛεΜπρόν; Τον Κάρι; Τον Κλέι; Τον Ντρέιμοντ Γκριν; Τον Λέοναρντ; Τον Γιόκιτς; Τον Ντόντσιτς;».

Επίσης, ανέφερε ότι: «Δεν τον μισώ, απλώς θέλω να τον δω να πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο. Για εμένα είναι το Νο2 στο NBA αυτή τη στιγμή πίσω από τον Κέβιν Ντουράντ. Δεν είμαι χαζός, τον θεωρώ τον δεύτερο καλύτερο παίκτη στο NBA».

Σχετικές ειδήσεις