Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: «Να αγαπάς τον Παναθηναϊκό, Γιωργάκη» - Η δήλωση του Παπαγιάννη

Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Ο Γιώργος Παπαγιάννης αποκάλυψε τα λόγια που του είχε πει ο μεγαλύτερος παράγοντας του Παναθηναϊκού.

Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος
Intime News
1'

Ο σέντερ του «τριφυλλιού» αποκάλυψε τα όσα του είπε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο άνθρωπος που εκτόξευσε τον σύλλογο στην κορυφή της Ευρώπης.

«Δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να τον συναντήσω πολλές φορές. Θα πω κάτι που δεν το έχω πει σχεδόν σε κανέναν. Όταν με είχε δει, μου είχε πει: «Γιωργάκη να τον αγαπάς τον Παναθηναϊκό» και του είπα «Κύριε Παύλο θα τον αγαπώ». Δεν το λέω για να με αγαπήσει κάποιος. Το λέω ειλικρινά. Πρέπει να μεγαλώσουμε αυτό το μεγαλείο του Παναθηναϊκού», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο Παπαγιάννης ανέφερε σε ότι ήταν όνειρο του να γίνει κάποια μέρα αρχηγός του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ήταν όνειρο από μικρός να είμαι αρχηγός του Παναθηναϊκού. Έχω μεγαλώσει σε αυτό το κλαμπ. Ξέρω ότι υπάρχουν ευθύνες. Όλα αυτά τα χρόνια ήθελα γίνω κάποια στιγμή αρχηγός. Ξέρω τι σημαίνει αυτό. Πρέπει να είμαστε καλά στα αποδυτήρια, για να μεταφέρεται αυτό στο γήπεδο».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγιάννη στην ΕΡΤ

Ράντονιτς: «Το καλύτερο παιχνίδι μας»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε: «Ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας στην προετοιμασία και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Περιμένουμε το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο και να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί. Θέλουμε να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί και στην άμυνα και στην επίθεση».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή