ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, ΠΑΟΚ – Άρης: Οι μεταδόσεις της Basket League

Basket League
Ο Βασίλης Τολιόπουλος, το καλοκαίρι, άφησε τον ΠΑΟΚ, για να μετακομίσει στον Άρη, στον οποίο διανύει τη δεύτερη θητεία του.
Intime News

Basket League: Το πρώτο ντέρμπι έρχεται νωρίς στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς η 2η αγωνιστική περιλαμβάνει τη μάχη της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ- Άρης.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ψάχνει την πρώτη του νίκη, καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκε στο Περιστέρι, ενώ οι «κίτρινοι» προέρχονται από τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος είναι ένα από τα πρόσωπα του αγώνα, καθώς το καλοκαίρι άφησε τον ΠΑΟΚ, για να μετακομίσει στον Άρη, στον οποίο διανύει τη δεύτερη θητεία του.

Το «2 στα 2» θα επιδιώξει να κάνει η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας, ενώ η Καρδίτσα θα δώσει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ιστορίας της στη Basket League. Οι «νεοφώτιστοι» υποδέχονται τον Κολοσσό, σε ένα παιχνίδι, όπου οι ομάδες ψάχνουν την πρώτη τους νίκη.

Επίσης, η αγωνιστική περιλαμβάνει ένα ξεχωριστό γεγονός, καθώς ο Βασίλης Σπανούλης θα επιστρέψει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο ΣΕΦ, για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Περιστέρι.

Η 2η αγωνιστική της Basket League

Σάββατο 15 Οκτωβρίου

ΓΗΠΕΔΟ

ΑΓΩΝΑΣ

ΩΡΑ

TV

Άνω Λιοσίων

ΑΕΚ – Απόλλων Π.

16:00

ΕΡΤ3

«Γ. Μπουρούσης»

Καρδίτσα – Κολοσσός

17:00

ΕΡΤSPORTS 1

PAOK Sports Arena

ΠΑΟΚ - Άρης

19:15

ΕΡΤ3

Κυριακή 16 Οκτωβρίου

ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός – Λαύριο

16:00

ΕΡΤ3

«Δ. Τόφαλος»

Προμηθέας - Ιωνικός

17:00

ΕΡΤSPORTS 1

ΣΕΦ

Ολυμπιακός – Περιστέρι

19:15

ΕΡΤ3

Σχετικές ειδήσεις