ΜΠΑΣΚΕΤ

Ενές Καντέρ: Σε εκδήλωση της ΑΕΚ για τους Τούρκους πρόσφυγες

Ενές Καντέρ: Σε εκδήλωση της ΑΕΚ για τους Τούρκους πρόσφυγες

Ενές Καντέρ: Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων βρέθηκε ο Τούρκος NBAer, δίνοντας το «παρών» σε εκδήλωση της ΑΕΚ για τους Τούρκους πρόσφυγες.

Ο Καντέρ βρίσκεται από τη Δευτέρα (17/10) στην Ελλάδα, όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο Τούρκος παίκτης είναι γνωστός «πολέμιος» των τακτικών του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έχοντας ξεσπάσει πολλές φορές για τις τακτικές του.

Ο Καντέρ βρέθηκε στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για την εκδήλωση της ΚΑΕ ΑΕΚ, φορώντας ένα μπλουζάκι με τις σημαίες της Ελλάδας και της Τουρκίας. Επίσης, σε αυτό υπήρχε η φράση «Είμαστε οικογένεια».

Ενές Καντέρ: «Σας αγαπάμε Έλληνες»

Ο Ενές Καντέρ, μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε ότι: «Δυστυχώς έχουν περάσει πολλά χρόνια στα οποία υπάρχει ένταση μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας. Κι αυτό χρειάζεται να αλλάξει. Επειδή ο κόσμος πρέπει να καταλάβει, είμαστε οι πιο κοντινοί γείτονες. Το φαγητό είναι παρόμοιο, η κουλτούρα είναι παρόμοια, οι χοροί μας είναι ίδιοι. Επομένως, ήρθα εδώ για να εκπροσωπήσω τον τουρκικό λαό και να δείξω στον ελληνικό λαό, ότι σας αγαπώ. Εμείς σας αγαπάμε»

Σχετικές ειδήσεις