ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Εκτός έδρας Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Basket League
Intime News

Basket League: Εκτός έδρας αγώνες έχουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μετά την πρώτη «διαβολοβδομάδα» στη Euroleague, οι δύο «αιώνιοι» αγωνίζονται σε Νίκαια και Θεσσαλονίκη.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη στο «Nick Galis Hall», με στόχο το «3 στα 3». Οι «κίτρινοι», μετά τον Παναθηναϊκό, θα επιδιώξουν να κάνουν «ζημιά» και στους Πρωταθλητές Ελλάδας. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, βέβαια, προέρχεται από τη «βαριά» ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η αναμέτρηση Άρης – Ολυμπιακός θα κλείσει το πρόγραμμα, καθώς διεξάγεται τη Δευτέρα (24/10). Μια ημέρα νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός παίζει με τον Ιωνικό στη Νίκαια, θέλουν πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, μετά την ήττα στην πρεμιέρα. Στο 1-1 βρίσκονται κι οι γηπεδούχοι.

Ο αγώνας που ξεχωρίζει είναι η αναμέτρηση του Περιστερίου με την ΑΕΚ, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή (23/10). Μετά την ήττα στην επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στο ΣΕΦ, οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα κόντρα σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους. Οι «κιτρινόμαυροι», από την πλευρά τους, εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους κι έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 2-0.

Η αυλαία ανοίγει το Σάββατο (22/10) με τρία παιχνίδια. Ο Προμηθέας αντιμετωπίζει στη Ρόδο τον Κολοσσό, περίπου 20 ημέρες μετά τη συνάντηση τους στον «μικρό» τελικό του Super Cup. Στην Πάτρα, έχουν δώσει... ραντεβού δύο εκπρόσωποι της περιφέρειας, με τον Απόλλωνα να υποδέχεται την Καρδίτσα, ενώ το Λαύριο που έχει ξεκινήσει με δύο ήττες υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, ο οποίος προέρχεται από τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη.

Η 3η αγωνιστική της Basket League

Σάββατο 22 Οκτωβρίου

ΓΗΠΕΔΟ

ΑΓΩΝΑΣ

ΩΡΑ

ΚΑΝΑΛΙ

Καλλιθέας Ρόδου

Κολοσσός Ρ. –

Προμηθέας Π.

16:00

ΕΡΤ3

Απόλλων Π.

Απόλλων Π. – Καρδίτσα

16:00

ERTSports1

Λαυρίου

Λαύριο –ΠΑΟΚ

19:15

ΕΡΤ3

Κυριακή 23 Οκτωβρίου

ΓΗΠΕΔΟ

ΩΡΑ

ΑΓΩΝΑΣ

ΚΑΝΑΛΙ

«Α. Παπανδρέου»

15:45

Περιστέρι – ΑΕΚ

ΕΡΤ3

«Πλάτων»

19:15

Ιωνικός Ν. – Παναθηναϊκός

ΕΡΤ3

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου

ΓΗΠΕΔΟ

ΩΡΑ

ΑΓΩΝΑΣ

ΚΑΝΑΛΙ

Αλεξάνδρειο

19:15

Άρης – Ολυμπιακός

ΕΡΤ3

Basket League
Η βαθμολογία της Basket Leagueesake.gr

Σχετικές ειδήσεις