ΜΠΑΣΚΕΤ

Eurocup: Παίκτης της Μπούντουτσνοστ κατέρρευσε σε τράπεζα

Eurocup: Παίκτης της Μπούντουτσνοστ κατέρρευσε σε τράπεζα

Eurocup: Τρομακτικές στιγμές στην Ποντγκόριτσα, με τον παίκτη της Μούντουτσνοστ, Άλφα Καμπά, να καταρρέει, ενώ βρισκόταν στην τράπεζα.

Μια μέρα μετά την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στον Προμηθέα για το Eurocup, ο Γάλλος σέντερ βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Το ευχάριστο για τον Άλφα Καμπά είναι ότι η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, όπως γνωστοποίησε σε δηλώσεις του ο διευθυντής του «KCG Emergency Center», Νεμπόισα Μπρνοβιτς. «Είναι σε σταθερή κατάσταση κι η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, αλλά θα υποβληθεί σε πλήρη νευρολογικό και καρδιολογικό έλεγχο», ανάφερε στο «Preš.co.me».

Ο Γάλλος παραμένει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί από μια σειρά εξετάσεων, για να διαπιστωθεί ο λόγος που έφερε την κατάρρευση του.

Το βράδυ της Τρίτης (25/10), ο παίκτης της Μπούντουτσνοστ είχε μετρήσει 14 πόντους (6/7διπ.), 13 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα σε 26’32’’, στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα. Η ομάδα του Μαυροβουνίου επικράτησε στην παράταση με 95-89 κι ο ίδιος ήταν με βάση το σύστημα αξιολόγησης ο κορυφαίος της ομάδας του.

Σχετικές ειδήσεις