ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League, Παναθηναϊκός: Το εντυπωσιακό ντεμπούτο του Μπέικον

Basket League
Intime News

Basket League: Ο Ντουέιν Μπέικον πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ κι έδειξε έτοιμος για το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Ο Αμερικανός φόργουρντ έχει συμβάλει στην αγωνιστική άνοδο του «τριφυλλιού», το οποίο δείχνει βελτίωση την κατάλληλη στιγμή.

Ο Παναθηναϊκός, την ερχόμενη Δευτέρα (5/12), θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, σε ένα ματς που αναμένεται να κρίνει την πρώτη θέση στη regular season.

Στο ντεμπούτο του στη Basket League, ο Μπέικον ήταν εντυπωσιακός, σκοράροντας 21 πόντους (6/7διπ., 3/7τρ.), χωρίς να εκτελέσει βολές! Επίσης, πρόσθεσε δύο ριμπάουντ, μια ασίστ, ένα κλέψιμο, ενώ είχε κι ένα λάθος σε 20'15'' που βρέθηκε στο παρκέ.

«Θέλω να κάνω τη διαφορά»

Στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά το τέλος του αγώνα, ο Μπέικον είπε:

«Κερδίσαμε ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε. Παίξαμε σκληρά και πρέπει να συνεχίσουμε. Νιώθουμε καλά, παίζουμε καλά στην άμυνα, ο Πάρις παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο όπως και ο Ουίλιαμς και ο Παπαγιάννης. Και όλα τα παιδιά είναι σημαντικά.

Πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλω να κάνω τη διαφορά. Στην Ευρωλίγκα ήταν λίγο χαμηλά ο Παναθηναϊκός όταν ήρθα. Θέλω να γίνω το κομμάτι που έλειπε από την ομάδα και μου αρέσει ο ρόλος μου.

Κάθε μέρα είναι κίνητρο για μένα. Η οικογένειά μου είναι το κίνητρό μου, με υποστηρίζουν, κάθε μέρα θέλω να παίζω μπάσκετ και οι προπονητές μου προσπαθούν να με ηρεμήσουν. Η δουλειά μιλάει από μόνη της. Έχουμε όλα τα κομμάτια που χρειαζόμαστε. Νιώθω άνετα και θέλω να συνεχίσουμε να κερδίζουμε».

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: «Περίπατος» με ΠΑΟΚ πριν τον Ολυμπιακό