ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Sold out δέκα ημέρες πριν το ντέρμπι

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Intime News

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Τρέλα» για το ντέρμπι «αιωνίων» από τον κόσμο του «τριφυλλιού», ο οποίος έκανε sold out, δέκα ημέρες πριν το τζάμπολ του ντέρμπι «αιωνίων» στη Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στις 30 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Η έλευση του Ντουέιν Μπέικον έχει αλλάξει πλήρως την εικόνα του «τριφυλλιού», το οποίο διεκδικεί την είσοδο στην πρώτη οκτάδα. Εκεί, βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι» που έχουν ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν. Στις αρχές του μήνα, οι δύο ομάδες έδωσαν μια τρομερή μάχη για τη Basket League, η οποία άφησε υποσχέσεις για τα επόμενα ντέρμπι «αιωνίων».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με αντίπαλο τoν Ολυμπιακό (30/12, 21.00), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague, δέκα ημέρες πριν τη διεξαγωγή της!

Δεδομένου του αισθήματος ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζεται πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ευχαριστούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη στήριξη και είμαστε βέβαιοι πως θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας με τον δικό του, μοναδικό τρόπο».