ΜΠΑΣΚΕΤ

Σώθηκε από θαύμα ο Μπράιαν Ντάνστον της Εφές - Κοντέινερ διέλυσε το αμάξι του (video)

Σώθηκε από θαύμα ο Μπράιαν Ντάνστον της Εφές - Κοντέινερ διέλυσε το αμάξι του (video)

Ένα κοντέινερ που κουβαλούσε μια νταλίκα έπεσε πάνω στο αμάξι του Μπράιαντ Ντάνστον, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά διέφυγε τον κίνδυνο.

Άγιο είχε ο Μπράιαντ Ντάνστον, ο οποίος ενώ οδηγούσε στην Κωνσταντινούπολη είδε ένα κοντέινερ να πέφτει πάνω στο αυτοκίνητό του και να διαλύει το μπροστινό μέρος.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν σέντερ της Αναντολού Εφές, διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως γλίτωσε από θαύμα και είναι καλά στην υγεία του!

Το ατύχημα συνέβη όταν ένα φορτηγό που βρισκόταν μπροστά του προσπάθησε να περάσει κάτω από μία γέφυρα, όμως το ύψος της ήταν χαμηλό κι έτσι το κοντέινερ ξεκόλλησε κι έπεσε στο καπό του αυτοκινήτου του Αμερικανού μπασκετμπολίστα.

Ο Ντάνστον στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του και απέφυγε τα χειρότερα, αφού όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο δεν βρέθηκε κάτω από το κοντέινερ για λίγα εκατοστά!

Λίγη ώρα αργότερα ο Ντάνστον δημοσίευσε στα social media φωτογραφία από το νοσοκομείο, προκειμένου να κάνει γνωστό πως είναι καλά στην υγεία του, αν και τραυματισμένος.