ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο προπονητής των Ουόριορς ξετρελάθηκε με τον Greek Freak - «Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε»

Ο προπονητής των Ουόριορς ξετρελάθηκε με τον Greek Freak - «Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε»
AP Photos

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τη δήλωση της χρονιάς μετά τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς και ο Στιβ Κερ, προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς αποθέωσε τον Έλληνα σούπερ σταρ. 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει κερδίσει τους πάντες στο NBA μετά την απάντηση που έδωσε σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θεωρεί αποτυχία τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς στα playoffs.

Ωστόσο, αποκτά μεγαλύτερη σημασία όταν η αποθέωση έρχεται από έναν άνθρωπο που κατέκτησε 5 πρωταθλήματα (ως παίκτης με Σικάγο Μπουλς και Σαν Αντόνιο Σπερς) δίπλα σε προσωπικότητες όπως ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Σκότι Πίπεν, ο Τιμ Ντάνκαν και ο Ντέιβιντ Ρόμπινσον, αλλά και 4 πρωταθλήματα ως προπονητής με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έχοντας υπό τις οδηγίες του, σούπερ σταρ όπως ο Στεφ Κάρι και ο Κέβιν Ντουράντ.

Ο λόγος για τον Στιβ Κερ! Ο Αμερικανός κόουτς σχολίασε τη δήλωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον αποθέωσε.

«Ο Γιάννης έχει απόλυτο δίκιο. Το σημαντικό είναι πως έχουμε έναν θαυμάσιο άνθρωπο στη λίγκα μας και είμαστε τυχεροί για αυτό. Έχει το ταλέντο, αλλά έχει και την ανθρωπιά μέσα του. Οι απόψεις του με βρίσκουν σύμφωνο», τόνισε και πρόσθεσε:

«Ένας παίρνει το πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι 29 απέτυχαν. Όλοι οι αθλητές δουλεύουν πολύ σκληρά, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και δεν υπάρχει λόγος κανένας να ντρέπεται που έχασε έναν αγώνα playoffs. Ο Αντετοκούνμπο έκανε μεγάλη προσπάθεια και όποιος βάζει τόση προσπάθεια κανείς δεν μπορεί να του καταλογίσει κάποια αποτυχία».