ΜΠΑΣΚΕΤ

ΝΒΑ: Break το Μαϊάμι στη Νέα Υόρκη!

ΝΒΑ: Break το Μαϊάμι στη Νέα Υόρκη!

NBA: Μετά τον αποκλεισμό του Μιλγουόκι και του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μαϊάμι Χιτ «άλωσαν» και τη Νέα Υόρκη κάνοντας το break στο πρώτο ματς της σειράς (108-101).

Πρώτος η ημιτελικός στην Ανατολική περιφέρεια του ΝΒΑ, με τους Μαϊάμι Χιτ να ταράζουν τα νερά και πάλι! Η ομάδα που απέκλεισε τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον πρώτο γύρο, δείχνει να είναι σε εκπληκτική κατάσταση παρότι τερμάτισε 8η στην κανονική διάρκεια. Αυτή τη φορά «θύμα» της ομάδας απ’ την Φλόριντα, ήταν οι Νιου Γιορκ Νικς.

Στο «Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν» επικράτησε το Μαϊάμι με 108-101, κάνοντας το break από το πρώτο ματς και παίρνοντας το πάνω χέρι και στα ημιτελικά. Σειρά απ’ την οποία όποιος προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον τελικό της περιφέρειας έναν εκ των Σέλτιτς ή Σίξερς.

Ο εκπληκτικός Τζίμι Μπάτλερ ήταν και πάλι ο καλύτερος των νικητών. Ο σούπερ σταρ του Μαϊάμι είχε 25 πόντους, μάζεψε 11 ριμπάουντ, έδωσε 4 ασίστ και είχε 2 κλεψίματα. Οι Βίνσεντ και Λάουρι πρόσθεσαν από 20 και 18 πόντους αντίστοιχα.

Όσο για τη Νέα Υόρκη, έπαιξε χωρίς το «όπλο» της τον Τζούλιους Ραντλ. Ο Μπάρετ είχε 26 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Μπράνσον παρότι άστοχος μέτρησε 25 πόντους.