ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Υποχώρησε η ΕΟΕ από τα ασφαλιστικά μέτρα - Κρίσιμη συνεδρίαση στο ΟΑΚΑ για την έγκριση

Παναθηναϊκός: Υποχώρησε η ΕΟΕ από τα ασφαλιστικά μέτρα - Κρίσιμη συνεδρίαση στο ΟΑΚΑ για την έγκριση
Intime

Παναθηναϊκός: Τα ασφαλιστικά μέτρα για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ απέσυρε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και το μεσημέρι της Τετάρτης (03/05) έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση για την οριστική έγκριση της παραχώρησης στην «πράσινη» ΚΑΕ.

Τέλος στο «εμπόδιο» που προσπάθησε να βάλει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στην παραχώρηση του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός μπήκε το πρωί της Τετάρτης (03/05).

Η ΕΟΕ δεν εμφανίστηκε για να υποστηρίξει νομικά την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, μια και βρέθηκε η «φόρμουλα», κάτι που σημαίνει πως άνοιξε ο δρόμος για την παραχώρηση του «κλειστού» στο «τριφύλλι».

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τετάρτης (03/05) στις 14:00 αναμένεται να λάβει χώρα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΚΑ, όπου θα αποφασίσει την οριστική έγκριση της παραχώρησης του κλειστού των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα επόμενα 49 χρόνια.

Σε περίπτωση που δεν παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο, μετά την έγκριση, θα προχωρήσουν οι διαδικασίες, ούτως ώστε, το ΔΣ του ΟΑΚΑ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός να υπογράψουν και επίσημα τις συμβάσεις για την παραχώρηση του κλειστού.

Σχετικές ειδήσεις