ΜΠΑΣΚΕΤ

Σταρ του NBA σταμάτησε τη συνέντευξη Τύπου γιατί τον έψαχνε η μαμά του (video)

Σταρ του NBA σταμάτησε τη συνέντευξη Τύπου γιατί τον έψαχνε η μαμά του (video)
Print Screen - Video

NBA: Μυθική κίνηση από τον σταρ των Μαϊάμι Χιτ, Μπαμ Αντεμπάγιο, ο οποίος απάντησε σε τηλεφώνημα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και είπε: «Γεια σου μαμάκα».

Οι Μαϊάμι Χιτ συνεχίζουν την εκπληκτική τους πορεία στα playoffs του NBA και μετά τον αποκλεισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των Μιλγουόκι Μπακς, επικράτησαν και των Νιου Γιορκ Νικς και προκρίθηκαν στους τελικούς της Ανατολής, όπου περιμένουν τον νικητή του Game 7 ανάμεσα σε Μπόστον Σέλτικς και Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Ο Μπαμ Αντεμπάγιο ήταν εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης με 23 πόντους και 9 ριμπάουντ και κλήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου. Μόλις ένα λεπτό μετά την έναρξή της, όμως, ο σταρ των Χιτ διέκοψε όσα έλεγε και σήκωσε το τηλέφωνό του.

«Γεια σου μαμάκα!», απάντησε και όλοι κατάλαβαν πως στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν η Μέριλιν Μπλάουντ, η μητέρα του 25χρονου άσου, η οποία τον μεγάλωσε με μεγάλες δυσκολίες, μόνη της, μένοντας σε ένα τροχόσπιτο στο Νιου Τζέρσεϊ.

«Είμαι στη συνέντευξη», την ενημέρωσε ο σταρ του NBA και συνέχισε: «Όλα καλά», για να συνεχίσει τις δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου.

Διαβάστε επίσης:

NBA: «Βασιλική» πρόκριση στους τελικούς της Δύσης για Λέικερς - Πέταξαν εκτός και τους Νικς οι Χιτ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τον έβαλαν σε μπανιέρα γεμάτη παγάκια για 45 λεπτά - «Δεν νιώθω τίποτα»

Ολυμπιακός: Συμφωνία Βεζένκοφ με Κινγκς - «Μοιάζει αναπόφευκτο»