ΜΠΑΣΚΕΤ

Σταρ του NBA στο Χόλιγουντ - Συμμετέχει σε remake θρυλικής ταινίας

Σταρ του NBA στο Χόλιγουντ - Συμμετέχει σε remake θρυλικής ταινίας
Print Screen - Video

Ο ανερχόμενος σταρ των Μαϊάμι Χιτ και καλύτερος 6ος παίκτης στο NBA την περσινή σεζόν, Τάιλερ Χίρο, βλέπει έναν νέο δρόμο να ανοίγεται στην καριέρα του.  

Ο Τάιλερ Χίρο ετοιμάζεται για την επιστροφή του στη δράση με τους Μαϊάμι Χιτ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στη σειρά των playoffs με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο νεαρός άσος είχε σπάσει το χέρι του στο Game 1 με την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά ακόμα και χωρίς αυτόν η παρέα του Τζίμι Μπάτλερ βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση στους τελικούς του NBA.

Προηγείται με 3-1 στη σειρά με τους Μπόστον Σέλτικς και θέλει μια ακόμα νίκη για να τα καταφέρει. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Χίρο να μπορέσει να δώσει το παρών σε αυτά τα ματς. Ο 23χρονος γκαρντ είναι από τους πλέον ανερχόμενους σταρ του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη και πέρυσι αναδείχθηκε καλύτερος 6ος παίκτης στο NBA.

Πλέον, όμως, ο άσος των Μαϊάμι Χιτ βλέπει μπροστά του να ανοίγεται παράλληλα και μια ακόμα καριέρα. Αυτή του ηθοποιού, καθώς φαίνεται πως γλυκάθηκε από την επιτυχημένη συμμετοχή του στο remake της θρυλικής ταινίας White Men Can't Jump!

Για αυτούς που ίσως να μην γνωρίζουν, η αρχική ταινία βγήκε το 1992 με πρωταγωνιστές τους Γούντι Χάρελσον και Ουέσλεϊ Σνάιπς. Πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες έκανε πλέον και η νέα... έκδοση, του 2023, με πρωταγωνιστές τον Σίνκουα Ουόλς (American Soul) και τον ράπερ Τζακ Χάρλοου.

Συμμετοχή σε αυτή την ταινία έχει και ο σταρ των Χιτ, Τάιλερ Χίρο, ο οποίος υποδύεται τον εαυτό του! Παρότι ο ρόλος του είναι ολιγόλεπτος, ο 23χρονος άσος έχει ενθουσιαστεί με την προοπτική καριέρας στο Χόλιγουντ. «Η εμπειρία ήταν τρελή! Κάθε στιγμή ήταν απολαυστική και νομίζω πως θα μπορούσα να κάνω καριέρα και στον κινηματογράφο», δήλωσε σχετικά.

Διαβάστε επίσης:

NBA: «Ζωντανοί» οι Σέλτικς, μείωσαν σε 3-1 μέσα στο Μαϊάμι και ελπίζουν να γράψουν ιστορία

Παναθηναϊκός: Επίσημη η πρώτη μεταγραφή - Ο Ζέκα επέστρεψε στο Τριφύλλι

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον Βόλο για το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τους τελικούς ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ίντερ - Φιορεντίνα