ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στιγμές χαλάρωσης στη Χαβάη - Η «αποκάλυψη» της γυναίκας του (pics)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στιγμές χαλάρωσης στη Χαβάη - Η «αποκάλυψη» της γυναίκας του (pics)
Instagram / Mariah Riddlesprigger

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τη Χαβάη προτίμησε ο Έλληνας σούπερ σταρ προκειμένου να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί μετά την φετινή σεζόν στο NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Μπορεί το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον «μαγικό κόσμο» του NBA να έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης, τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, ο «Greek Freak» αποφάσισε να πάρει… αποστάσεις, καθώς βρίσκεται στην Χαβάη για μερικές ημέρες ξεκούρασης.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην κορυφαία λίγκα του κόσμου με τους Μιλγουόκι Μπακς, χωρίς να καταφέρει να προκριθεί από τα play offs, ελέω του αποκλεισμού από τους Μαϊάμι Χιτ, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να βρεθεί στη χώρα μας και να πάρει μέρος στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας για το Μουντομπάσκετ της Ασίας.

Όμως, πριν επιστρέψει στις προπονήσεις, άδραξε την ευκαιρία και ταξίδεψε στο Μάουι της Χαβάης για μερικές ημέρες ξεκούρασης και διακοπών. Την «αποκάλυψη» έκανε η γυναίκα του, Μαράια, η οποία ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο στα social media από τις στιγμές χαλάρωσης του ζευγαριού.

Η οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο αναμένεται να μεγαλώσει κι άλλο, καθώς το ζευγάρι περιμένει το τρίτο τους παιδί, καθώς έχει ήδη αποκτήσει δύο αγοράκια, τον Λίαμ-Τσαρλς και τον Μάβερικ.

Σχετικές ειδήσεις