ΜΠΑΣΚΕΤ

Σκηνές ντροπής στην Ιταλία - Τεόντοσιτς και Χάκετ έκαναν επίθεση σε εξέδρα με γυναίκες και μωρό

Σκηνές ντροπής στην Ιταλία - Τεόντοσιτς και Χάκετ έκαναν επίθεση σε εξέδρα με γυναίκες και μωρό

Οι πρώην παίκτες του Ολυμπιακού και νυν της Βίρτους Μπολόνια, Μίλος Τεόντοσιτς και Ντάνιελ Χάκετ έκαναν επίθεση σε οπαδό της Αρμάνι Μιλάνο στην εξέδρα, όπου βρίσκονταν γυναίκες και ένα μωρό. 

Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν η μεγάλη νικήτρια στο Game 2 της σειράς των τελικών του ιταλικού πρωταθλήματος, απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια. Επικράτησε με 79-76 και έκανε το 2-0 στη σειρά και είναι είναι ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ιταλία.

Ωστόσο, η αναμέτρηση επισκιάστηκε από ντροπιαστικά επεισόδια στο τέλος του αγώνα. Καθώς οι παίκτες της Βίρτους κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια ο Μίλος Τεόντοσιτς έκανε... ντου στην εξέδρα και ο Ντάνιελ Χάκετ ακολούθησε σπρώχνοντας έναν φίλαθλο.

Μάλιστα, στο σημείο βρίσκονται δύο κοπέλες που απωθήθηκαν προς τα πίσω, χωρίς ευτυχώς να χτυπήσουν. Στο σημείο βρισκόταν και μια μαμά με το μωρό της, η οποία σοκαρισμένη και κρατώντας το παιδί της αγκαλιά προσπάθησε να τους απωθήσει από το σημείο.

Ακολούθησε πολύ μεγάλη ένταση, με τον Χάκετ να είναι εκτός εαυτού και να χρειάζεται να τον κρατάνε 4-5 συμπαίκτες του για να μην επιτεθεί ξανά! Τελικά, με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων οι παίκτες του Σέρτζιο Σκαριόλο πήγαν στα αποδυτήρια.

Μίλος Τεόντοσιτς και Ντάνιελ Χάκετ, πέρα από ότι είναι συμπαίκτες στη Βίρτους έχουν ένα ακόμα κοινό στοιχείο. Υπήρξαν και οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού...

Διαβάστε επίσης:

Κόνορ ΜακΓκέγκορ: Συνήλθε η μασκότ των Χιτ - Βίντεο από τις μπουνιές που την έστειλαν στα επείγοντα

Χάος σε αγώνα επίδειξης με τον 46χρονο Mayweather - Δείτε βίντεο με το ασύλληπτο ξύλο

Σέρχιο Ρίκο: Σε καταστολή ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν - Ραγίζει καρδιές η σύζυγός του

Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Νόβακ Τζόκοβιτς - «Άγγιξες τις καρδιές μας...»