ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Το τελευταίο μου ματς στο ΟΑΚΑ» | Το κάλεσμα του Νίκου Παππά στον κόσμο

Νίκος Παππάς Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Intime News

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο Νίκος Παππάς είναι έτοιμος να πει «αντίο» στο ΟΑΚΑ, ως παίκτης του «τριφυλλιού», στο Game 4 των τελικών της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός δίνει το τελευταίο παιχνίδι του στο ΟΑΚΑ, για την τρέχουσα σεζόν κι ο Νίκος Παππάς έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας.

Ο έμπειρος γκαρντ θα δώσει, όπως όλα δείχνουν, το τελευταίο του ματς ως παίκτης του «τριφυλλιού» στο ΟΑΚΑ και στις δηλώσεις του ανέφερε: «Αυτό θα είναι πιθανότατα το τελευταίο μου ματς στο ΟΑΚΑ ως αθλητής του Παναθηναϊκού, αλλά και της ομάδας για τη φετινή σεζόν. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όμως, άπαντες, από τον προπονητή μέχρι τον φροντιστή, είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για τη νίκη έχοντας τον κόσμο στο πλευρό μας. Είμαι βέβαιος πως το ΟΑΚΑ θα γεμίσει. Προσωπικά, ακόμη και ένα δευτερόλεπτο αν αγωνιστώ θα το ζήσω έντονα και θα το απολαύσω. Τα λέμε στο γήπεδο».

Το πρόγραμμα των τελικών, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, για την Basket League

*Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3

Η ώρα και το κανάλι

Το Game 4 της σειράς των τελικών της Basket League είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (15/6). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 21:15 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις