ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οριστικά εκτός Game 4 και ο Κώστας Παπανικολάου

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οριστικά εκτός Game 4 και ο Κώστας Παπανικολάου
Intime

Ο Κώστας Παπανικολάου χάνει τον τέταρτο τελικό της Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Κανονικά θα διεξαχθεί ο 4ος τελικός των playoffs της Basket League, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, απόψε (15/6, 21:15), στο ΟΑΚΑ.

Μετά την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στην οποία αοφασαφηνίζεται ότι οι αγωνιστικές εκδηλώσεις δεν εμπίπτουν στο τριήμερο εθνικό πένθος, που κηρύχθηκε από την υπηρεσιακή κυβέρνηση, ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με μία απουσία, καθώς όπως αναμενόταν ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών αποκόμισε μία θλάση πρώτου βαθμού στη γάμπα στον τρίτο τελικό της σειράς με τους Πράσινους και δεν κατάφερε να ξεπεράσει το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Σημαντική απουσία έχει και ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Χρήστος Σερέλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ματέους Πονίτκα. Κάτι που σημαίνει πως το Τριφύλλι θα αγωνιστεί με μόλις 4 ξένους.

Θυμίζουμε πως στα πλαίσια του εθνικού πένθους, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του ναυαγίου της Πύλου στον 4ο τελικό, ενώ οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με πένθος στις εμφανίσεις τους.

Η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

«Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας του ναυαγίου της Πύλου θα τηρηθεί πριν την έναρξη του αποψινού (15/6, 21:15) 4ου Τελικού των Playoffs της Basket League Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με απόφαση του ΕΣΑΚΕ και συμφώνως με την διευκρινιστική ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Επίσης οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν στην συνάντηση με πένθος στις εμφανίσεις τους, ενώ δεν θα ακούγεται μουσική κατά τη διάρκεια των διακοπών και των τάιμ άουτ».

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ελάχιστα εισιτήρια απέμειναν για το Game 4 - Οδηγίες από την ΚΑΕ

Αθλητικές μεταδόσεις: Πρεμιέρα για Τσιτσιπά και Eurobasket, πού θα δείτε το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Tριήμερο εθνικό πένθος: Και επίσημα τζάμπολ απόψε στον τελικό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η ερωτική εξομολόγηση για την Πάουλα Μπαντόσα - «Είμαστε αδελφές ψυχές»