ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Έντονη δυσαρέσκεια - «Πρώτη φορά διαιτητής αποφασίζει εκκένωση χωρίς προειδοποίηση»

Παναθηναϊκός: Έντονη δυσαρέσκεια - «Πρώτη φορά διαιτητής αποφασίζει εκκένωση χωρίς προειδοποίηση»
Eurokinissi

Παναθηναϊκός: Έντονη είναι η δυσαρέσκεια που επικρατεί στους «πράσινους» από την απόφαση των διαιτητών για εκκένωση του ΟΑΚΑ χωρίς τη συναίνεση της Αστυνομίας και καμία προειδοποίηση.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, ο πρώτος διαιτητής του Game 4 της σειράς των τελικών, Ηλίας Κορομηλάς αποφάσισε την εκκένωση του ΟΑΚΑ, χωρίς να έχει τη σύμφωνη γνώμη του ταξίαρχου, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την ασφάλεια του αγώνα.

Τουναντίον! Ο τελευταίος δεν συναινούσε στην εκκένωση του γηπέδου, καθώς δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή ολοκλήρωση της διαδικασίας. Αντίθετα, ο πρώτος διαιτητής έμμενε στην απόφασή του, χωρίς να υπάρχει κάποια προειδοποίηση.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη απόφαση του Ηλία Κορομηλά, όχι μόνο δεν ηρέμησε την κατάσταση στο «κλειστό» των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, αλλά προκάλεσε την έντονη αντίδραση από μερίδα οπαδών.

«Ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης, κ. Κορομηλάς, χωρίς καν τα εξαντλήσει τα περιθώρια και χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της Αστυνομίας, αποφάσισε την εκκένωση των εξεδρών του γηπέδου. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των τελικών που ένας διαιτητής αποφασίζει την εκκένωση του γηπέδου χωρίς καμία προειδοποίηση, γεγονός που εξόργισε τον κόσμο», σχολίαζαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Σχετικές ειδήσεις