ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ισχυρή φιλία Λαπροβίτολα-Σανλί και το «παιχνίδι» με τις μπλούζες

Η ισχυρή φιλία Λαπροβίτολα-Σανλί και το «παιχνίδι» με τις μπλούζες

Η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε τον τίτλο στην Ισπανία και οι Λαπροβίτολα-Σανλί έδειξαν για πολλοστή φορά την ισχυρή φιλία που τους συνδέει, σκορπώντας χαμόγελα.

Παρέα κατέκτησαν με την Μπαρτσελόνα το πρωτάθλημα Ισπανίας. «Σκούπισαν» τη Ρεάλ Μαδρίτης για την κορυφή της ACB και μαζί με τους συμπαίκτες τους το διασκέδασαν με την ψυχή τους. Όμως η δική τους φιλία ήταν αυτή που επέδειξαν με καμάρι για πολλοστή φορά.

Ο λόγος για τον Λαπροβίτολα και τον Σανλί. Οι δυο τους είναι κολλητοί φίλοι και μάλιστα πριν τον δεύτερο τελικό που έγινε στη Βαρκελώνη, εμφανίστηκαν στο γήπεδο φορώντας τις ποδοσφαιρικές εμφανίσεις των χωρών καταγωγής. Με τη διαφορά πως το έκαναν ανάποδα. Ο Λαπροβίτολα φορούσε τη φανέλα της Τουρκίας και ο Σανλί της Αργεντινής.

Μετά το 3-0 στη Μαδρίτη και κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, οι δυο τους εξέπληξαν και σκόρπισαν χαμόγελα φορώντας μια ξεχωριστή μπλούζα. Υπήρχε η φωτογραφία του συμπαίκτη τους με την φανέλα της χώρας τους και το μήνυμα «Αγαπώ τον Σανλί» για τον Λαπροβίτολα, «αγαπώ τον Λαπροβίτολα» για τον Σανλί.