ΜΠΑΣΚΕΤ

Παγκόσμιο Κύπελλο 2023: Χωρίς Σλούκα η Εθνική Ελλάδας στις Φιλιππίνες

Παγκόσμιο Κύπελλο 2023: Χωρίς Σλούκα η Εθνική Ελλάδας στις Φιλιππίνες
Intime

Αντιμέτωπη με την πρώτη μεγάλη απουσία της στο Μουντομπάσκετ 2023 η Εθνική Ελλάδας, καθώς ο Κώστας Σλούκας σκέφτεται να ξεκουραστεί αυτό το καλοκαίρι. 

Η Εθνική Ελλάδας μετράει αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ασία, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να δίνει όλους τους αγώνες του στις Φιλιππίνες το διάστημα 25 Αυγούστου με 10 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, ήδη φαίνεται πως ο Δημήτρης Ιτούδης θα έχει να αντιμετωπίσει τουλάχιστον μία απουσία. Ο Κώστας Σλούκας φέρεται να έχει αποφασίσει να μην συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια και έχει ήδη κάνει μια πρώτη κουβέντα με την ΕΟΚ.

Ο 33χρονος γκαρντ, ο οποίος θα ξεκινήσει άμεσα συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση του συμβολαίου του, έχοντας κι άλλες προτάσεις στα χέρια του, νιώθει την ανάγκη να ξεκουραστεί αυτό το καλοκαίρι για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της επόμενης Euroleague.

Φυσικά, αν αυτή η απουσία επιβεβαιωθεί θα πρόκειται για μεγάλο πλήγμα και όλοι ελπίζουν να μην υπάρξει κάτι ανάλογο με άλλους παίκτες, περιμένοντας και την οριστική απόφαση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Διαβάστε επίσης:

NBA: Εποχή Βίκτορ Ουεμπανιάμα στους Σπερς - Όλες οι επιλογές στα φετινά draft

Η Ρεάλ προσφέρει γη και ύδωρ στην Παρί για τον Εμπαπέ

Αθλητικές μεταδόσεις: Νέα πρόκληση στο Βερολίνο για την Μαρία Σάκκαρη - Game 7 στην Ιταλία